ke 28.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liiga: FC Porto – Schalke | Ei kahta ilman kolmatta – isäntä valttia

Keskiviikkona portugalilainen Porto saa vieraakseen saksalaisen Schalken, jolla ei ole viime aikoina oikein pelaaminen sujunut ja poissaolotkin vaivaavat. Vahvana kotijoukkueena tunnetulla Portolla on riittävä materiaali kaataa vierailija.

Lohkossa toisena oleva Schalke hiihtelee Bundesliigassa häntäpäässä

Schalke on kerännyt Mestarien liigassa jo kahdeksan pistettä, kun liigaa on pelattuna neljän kierroksen verran. Tehtyjä maaleja joukkueella on ainoastaan neljä, mutta päästettyjä yksi. Vähämaalisia otteluita suorittaneen saksalaisjoukkueen otteet eivät kuitenkaan ole vieraskentällä juuri vakuuttaneet.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Lokomotiv Moskovasta joukkueella on hikinen vierasvoitto jenkkipeluri Weston McKennien maalilla. Galatasarayta vastaan joukkue päätyi vaisun esityksen jälkeen tasapeliin 0–0.
Oman maansa kansallisessa sarjassa Schalken kausi ei ole alkanut mallikkaasti, vaan joukkue on alemmassa keskikastissa sijalla 14. Joukkueen viimeaikaisista ilonaiheista poissa ovat viime aikoina maalivireeseenkin päässyt Mark Uth sekä Breel Embolo.

Kotietu on merkittävä

Porton kotiotteluissa maaleja on tullut hieman erilaiseen tahtiin kuin Schalken kamppailuissa yhteensä. Molemmat vierasottelut ovat päättyneet portugalilaisten hyväksi – ensin se kaatoi Galatasarayn 1–0, minkä jälkeen Lokomotivin 4–1.
Porto johtaa Portugalin Primeira-liigaa ja on sarjan paras kotijoukkue.
Isäntä on vierailijaa edellä kahdella pisteellä Mestarien liigan lohkon kärjessä. Joukkueen loukkaantumistilanteessa ei ole muutoksia, ainoastaan Vincent Aboubakar on yhä sivussa.
Uskomme isäntien kotivoittojen jatkumiseen ja ensimmäisenä valintana pelataan normaalia voittoa. Toisena valintana tasoituksellinen kotivoitto alhaisemmalla panostuksella.