Inter – Slavia Praha

ti 17.09. Klo 19:55

Inter on vakuuttanut Serie A:ssa, mutta jatkuuko sama meno eurokentillä?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Inter isännöi Slavia Prahaa Mestarien liigan avauskierroksella. Molemmat joukkueet lähtevät hyvässä vireessä kohti ensimmäistä kierrosta.

Inter on aloittanut Serie A:n todella vakuuttavasti ja se onkin napsinut kolmesta ottelusta täydet yhdeksän pistettä. Italialainen päävalmentaja Antonio Conte on saanut uuden seuransa erittäin hyvään pelivireeseen, mikä oli odotettavissakin.

Voita futisreissu Lontooseen Mr.Vedon kanssa

Lennot  6.12. – 8.12. (Helsinki–Lontoo–Helsinki)
Hotelli kahdeksi yöksi
Liput Tottenham Spurs–Burnley -otteluun (7.12.)
Parin päivän darra reissun jälkeen

OSALLISTU NYT

Parhaimmat vedonlyöntibonukset täältä!

Uhmapelaajien kautta kaikki parhaimmat vedonlyöntibonukset

Viime kaudella Manchester Unitedia edustaneet belgialainen Romelu Lukaku ja chileläinen Alexis Sanchez tarvitsivat uusia maisemia ja niitä ovat myös saaneetkin. Lukaku on tehnyt kolmeen otteluun kaksi maalia ja näyttänyt muutenkin selvästi piristymisen merkkejä pelaamisessaan.

Slavia Prahan alkukausi on sujunut myös erittäin mallikkaasti. Joukkue johtaa Tsekin 1. liigaa, kun yhdeksän kierrosta on pelattu ja pisteitä on kertynyt komeat 23 kappaletta. Slavia Praha on pelannut alkukaudesta vauhdikasta jalkapalloa, mikä on tähän asti kantanut hedelmää, mutta toki Mestarien liigan ja Tsekin 1. liigan tasoero on päätähuimaava.

Inter lähtee selvänä ennakkosuosikkina Mestarien liigan avauskierroksen kamppailuun. Tämä kotiottelu kuuluu niin sanottuihin pakollisiin voittoihin, mikä italialaiset mielivät taistella jatkopaikasta, sillä lohkon muut joukkueet ovat Borussia Dortmund ja FC Barcelona.

Uskotaan, että ottelussa nähdään maaleja, joten pelataan runsasmaalisuutta (ottelussa yli 2,5 maalia) ensimmäisenä pelivalintana. Toiseksi pelivalinnaksi nostetaan kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitto.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!