pe 07.08. klo 22:00

Juventus - Lyon

Juventuksen on möyhennettävä Lyon Mestarien liigan jatkuessa!

Mestarien liigan paluu on tosiasia perjantai-iltana, kun Juventus ja Lyon kohtaavat Allianz Stadiumilla. Ensimmäinen osaottelu päättyi Lyonin 1-0 taisteluvoittoon. Onnistuuko Cristiano Ronaldo kasvattamaan tämän kauden Mestarien liigan maalimääräänsä? Tällä hetkellä portugalilaistähti on heiluttanut verkkoja kahdesti.

Juventus voitti Serie A:n hyvin odotetusti yhdeksännen kerran putkeen. Joukkue on saanut lepuutella avainpelaajiaan muutaman kierroksen ajan, sillä mestaruus varmistuis muutama viikko sitten. Vanha Rouva on käsinyt muutaman tappion muun muassa Cagliarille ja AS Romalle viime aikoina, mutta suurimmaksi osaksi nämä voi laittaa rotaation ja mestaruuskrapulan piikkiin.

CASUMON TERVETULIAISBONUS - 50€ ILMAISVETO

Testaa uusi vedonlyöntimaailman tulokas – saat nyt uutena asiakkaana 50 euron ilmaisvedon!

NAPPAA BONUS

Lyon kärsi niukan 1-0 tappion PSG:lle Ranskan Liigacupin finaalissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Se oli ensimmäinen virallinen ottelu ranskalaisille pitkään aikaan, joten varmasti on pelituntuman puutetta toisin kuin Juventuksella.

Juventukselta ottelusta ovat poissa ainakin Douglas Costa, Mattia De Sciglio ja Sami Khedira. Sen lisäksi Serie A kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi äänestetty Paulo Dybalan pelaaminen on vielä hieman kyseenalaista. Lyonilta sivussa on puolustaja Youssouf Kone.

Juventus lähtee selvänä ennakkosuosikkina toiseen osaotteluun ja Lyonin pelituntuma on selvästi heikompi kuin isännillä. Vanhan Rouvan on laitettava kaikki likoon kotiottelussaan ja nostetaankin pelivalinnaksi Juventuksen vähintään kahden maalin kotivoitto, mutta panostaen maltillisesti.

400% TALLETUSBONUS: TALLETA 10€ – SAAT 50€ PELIRAHAA

Coolbet tarjoaa makean ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin: kun talletat 10 euroa, saat 50 euroa pelirahaa. Saat siis 400% talletusbonuksen eli viisinkertaisen pelikassan kertaheitolla.

SIIRRY COOLBETILLE JA LUNASTA 400% BONUS >>

Uusi Uhmapelaajien ryhmä nyt Facebookissa - LIITY RYHMÄÄN >>