ti 09.03. klo 22:00

Juventus - Porto

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Taisteleeko Juventus ja Cristiano Ronaldo jatkopaikan itselleen?

Juventus vs. Porto parin lähtökohdat ovat enemmän kuin kiinnostavat. Porto otti 2-1 kotivoiton, joten tasapeli riittää jatkoon. Lähteekö joukkue pelaamaan vai onko lähestymistapa kyttäävä ja opportunistinen? Juventukselle riittää nimittäin maali.

Porto lähtee joka tapauksessa varmasti siitä liikkeelle, että omaan ei päästetä ja tehdään elämä Juventukselle vaikeaksi. Suhteellisen sama mikä muoto on kyseessä. Pientä apua tulee siitä, että Juvella ovat sivussa: Paulo Dybala, Rodrigo Bentancur sekä Danilo. Weston McKennie ei ole myöskään 90 minuutin kunnossa eikä Arthur myöskään Andrea Pirlon mukaan. Giorgio Chiellini ja Matthjis de Ligt ovat harjoitelleet, mutta pelikunto on pienoinen mysteeri.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

Tätä ottelua on vaikea hamottaa, sillä vaihtoehtoja on monia. Juventus ei ole ainakaan täysin housut nilkoissa, sillä molempia Porton muotoja – sitä kautta ratkaisuja on opiskeltu. Cristiano Ronaldo on myös tunnetusti luotu näihin peleihin ja hän sai hieman lepoa Laziota vastaan. Juventus näytti isoja osia ottelusta hyvältä, mutta nähtäväksi jää minkä miehityksen Pirlo valitsee. Laziota vastaan joukkue pelasi jossain 4-4-2/4-3-3/3-5-2 hybridissä. Materiaali on suhteellisen taipuvainen ja viisi vaihtoa tuo oman elementtinsä.

FC Porto

@FCPorto
⚽🤩 𝘋𝘪𝘢 𝘥𝘦 𝘾𝙝𝙖𝙢𝙥𝙞𝙤𝙣𝙨 𝙇𝙚𝙖𝙜𝙪𝙚 🔵⚪

#FCPorto #JuveFCP #UCL @ChampionsLeague

Porto puolustaa henkensä edestä ja Juventus pyrkii keksimään ratkaisuja. Virheisiin ei olisi varaa, sillä Porto kyttää virheitä ja koittaa hyödyntää ne saumat sekä kaikki mahdolliset toimitukset boksiin. Kaksi kärkeä pystyvät aina aiheuttamaan jotain hämminkiä.

Pelivalinta on se vaikein osuus, sillä vaihtoehtoja on käytännössä kolme. Ensimmäisen puoliajan underi, koko ottelun underi sekä Juventuksen tasoitus. Ottelu voi myös toki revetä. Pienen pohdinnan jälkeen on valinta Juventuksen -1 AH tasoitus. Tähän kylkeen otetaan vielä ensimmäinen puoliaijan alle 1.5 maalia ohuella. Hypoteesi ennen ottelua on, että Porto saa pidettyä oman pään puhtaana suhteellisen pitkään, mutta paine kasautuu. Eiköhän sieltä nyt tule ensimmäisen viiden minuutin shokkimaali. Mahdollisuuksia on tunnetusti rajaton määrä.

Jos on oikein paljon uskoa Juventukseen niin voi kokeilla -1.25 tasoitusta. Pakko kuitenkin henkilökohtaisesti kunnioittaa edes vähän kaikkein italialaisinta 1-0 lopputulosta.