ke 25.07. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liiga -karsinnat: Bate − HJK | HJK:lla haastetta toisella karsintakierroksella

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat keskiviikkona, jolloin suomalaisten ylpeys HJK vierailee valkovenäläisen Bate Borisivin kotikentällä. HJK:n ja Baten tiet eivät ole edelliskausien karsinnoissa kohdanneet.
HJK eteni puolivälieräkierrokselle neljännesvälierien kautta, kun Baten osalta karsinnat puolestaan alkavat vasta toiselta kierrokselta. HJK etene avauskierrokselta Vikingur Gøtea vastaan jatkoon suvereenisti yhteismaalein 5-2.
Seuraava vastus painii kuitenkin täysin eri kategoriassa färsaarelaisiin verrattuna. Jos HJK mielii haastaa Batea vieraskentällä, tulee sen onnistua omassa pelisuunnitelmassaan todella nappiin.
HJK:n peliesitykset ovat viime aikoina olleet kauttaaltaan tasaisia, vaikka vastustajien taso on vaihdellut merkittävästi. Pelien sisällä joukkue on kyennyt tekemään oikeita ratkaisuja ja luomaan tapoja voittaa.
Toisen kierroksen vastustajan, Baten riveissä on myös suomalaisittain mielenkiintoinen peluri, kun hyökkääjä Jasse Tuominen pallolee valkovenäläisjoukkueessa. Viime aikoina Tuominen on saanut myös mukavasti vastuuta.
HJK:lta ottelusta ovat loukkaantuneina sivussa Juha Pirinen ja Ville Jalasto sekä Akseli Pelvas. HJK saanee kuitenkin jalkeille saman avauskokoonpanon kuin edelliskierroksen Vikingur-otteluihin.
Kaksitoista Valko-Venäjän mestaruutta putkeen voittanut Bate lähtee ottelupariin selvänä ennakkosuosikkina. Joukkue mittaa HJK:n toden teolla.
HJK:n hyvistä otteista huolimatta Bate on sille vieraskentällä liian suuri pala kakkua. HJK:n mahdollisuus on pitää lukemat kurissa ja päästä tasaisista lähtökohdista Telia 5G Arenan kotiotteluun, joka pelataan viikon päästä.
HJK taistelee Valko-Venäjällä kunniakkaasti, mutta se ei riitä. Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa, mutta Bate on lopulta voittaja keskiviikon kamppailussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ