ti 24.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liiga -karsinnat: FC Astana − Midtjylland | Kyttäilyä vai maaleja luvassa Astanassa?

FC Astana saa Mestarien liigan karsintojen toisen kierroksen avausottelussa vieraita Tanskasta, kun Midtjylland mittaa pelikuntoaan Kazakstanissa. Midtjylland on saanut hieman pelituntumaa ylle, kun Tanskan Superliiga-kausi käynnistyi heinäkuun puolenvälin paikkeilla.
FC Astanalla pelituntuma on parempi, sillä Kazakstanin Valioliigaa on pelattu maaliskuusta asti. Astanan joukkue on kaudesta toiseen oman liigansa suvereeni mestarisuosikki.
Midtjyllandilla on pelaajia sivussa, kun hyökkääjä Dominick Drexler ei ole kuntoutunut loukkaantumisesta ja keskikenttä Rilwan Hassan on ollut jo pitkään poissa pelikentiltä. Tanskan sarjanousija Vendsysselin joukkueesta lainalta takaisin otettu puolustaja Kristian Riis on niin ikään loukkaantuneena sivussa.
Midtjyllandilla on kuitenkin kasassa lähes paras mahdollinen avauskokoonpano. Suomalaisittain mielenkiintoinen seurattava on keskikentällä hurjia kilometrejä juokseva työmyyrä Tim Sparv. Sparv on vakuuttanut omassa roolissaan tanskalaisseurassa aina vuodesta 2014 saakka.
Vaikka sarjakausi onkin Midtjyllandin osalta lähtenyt yskähdellen käyntiin, on joukkue ottelupariin ehkä hienoinen ennakkosuosikki. Kazakstanissa pelattava ottelu tulee näyttämään mihin suuntaan ottelupari etenee.
Midtjylland aloittaa karsinnat suoraan toiselta kierrokselta, mutta FC Astana pääsi puolivälieriin neljännesvälierien kautta. Edellisellä kierroksella joukkue kaatoi montenegrolaisen Sutjeskan puhtaasti yhteismaalein 3-0.
Joukkueiden esityksiä on pelillisesti hankalaa verrata toisiinsa, sillä Tanskan ja Kazakstanin kansalliset sarjat ovat tasoltaan hyvin erilaisia. Midtjylland on kahdessa sarjakautensa avausottelussa pelannut hyviä ja huonoja jaksoja.
Astanassa tanskalaisjoukkueen täytyy pelata ehjät 90 minuuttia hyvää ja tehokasta jalkapalloa. Jos joukkue onnistuu myös tilkitsemään oman päänsä, joka on tuottanut pieniä ongelmia, voi se ottaa jopa voiton, mutta tasapeli ei olisi Midtjyllandin kannalta maailmanloppu.
Joukkueessa onnistumisia odotetaan niin pitkäaikaiselta Midtjylland sentteri Paul Onuachulta, kuten myös nuorelta ukrainalaishyökkääjä Artem Dovbykilta.
Ottelusta tulee mielenkiintoinen taisto, mutta alku saattaa kulua tutustuessa vastustajaan ja virheitä kyttäillessä. Toivottavasti myös jokunen maali nähdään. Ottelu käynnistyy jo kello 17 Suomen aikaa!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ