Mestarien liiga ke 01.08. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liiga -karsinnat: HJK − Bate | Tasaisissa merkeissä jatketaan?

HJK ja Bate kohtaavat toistamiseen. Viime viikolla Valko-Venäjällä pelattiin tasapeli lukemin 0-0. Puolivälieräparin toinen osaottelu ratkaisee jatkoon menevän joukkueen. Ottelu alkaa Telia 5G Areenalla kello 19.
HJK:n joukkueella on kokoonpanoruletti pyörinyt läpi kauden ja viikonlopun Veikkausliiga-ottelussa avainpelaajat saivat lepoa. Joukkue onnistui silti kuin ihmeen kaupalla kaatamaan Hongan vieraskentällä oltuaan täysin vastaantulijana toisella puoliajalla Roni Peiposen saatua punaisen kortin.
Honka-ottelusta HJK sai varmasti lisä-boostia keskiviikon koitokseen, jossa vastaan asettuu 12 Valko-Venäjän mestaruutta peräjälkeen voittanut Bate Borisov. Edellisviikon kamppailu meni melkolailla HJK:n käsikirjoituksen mukaisesti.
Helsinkiläisjoukkue oli pelillisesti jokseenkin alakynnessä, mutta onnistui pitämään maalinsa puhtaana Baten muutamasta loistopaikasta huolimatta. HJK:lla on nyt kotikentällään loistava mahdollisuus kammeta kova valkovenäläisjoukkue ulos Mestarien liigan karsintavaiheesta.
HJK:n tulee Valko-Venäjällä pelattuun otteluun verraten päästä pelaamaan enemmän pallolla, minkä kautta se voisi kyetä rakentamaan enemmän laadukkaita ja vaarallisia maalipaikkoja. Joukkueen tulee olla myös maalipaikoissa todella tehokas. Tähän oivaa itseluottamusta tarjosi viikonlopun kamppailu FC Hongan vieraana.
HJK:lta loukkaantui Valko-Venäjällä puolustaja Daniel O’Shaughnessy. Akseli Pelvas on niin ikään loukkaantuneena ja myös Juha Pirinen on tiettävästi sivussa.
Ottelun merkitys on suuri, mikä antaa olettaa, että maalimäärä tuskin nousee kovin korkeaksi. Valko-Venäjän kamppailu puoltaa myös vähämaalista jatko-osaa.
HJK tulee kotikentällään näyttämään Valko-Venäläisille kaapin paikan ja etenee jatkoon vähämaalisesta otteluparista.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ