ti 17.07. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liiga -karsinnat: HJK-Vikingur | Helsingissä ei turhaan maaleilla mässäillä?

Telia 5G Areenalla Helsingissä pelataan tiistaina tärkeä Mestarien liigan karsintaottelu, kun neljännesvälieräpari HJK sekä Vikingur Gøte kohtaavat toistamiseen viikon sisään.
Ensimmäinen osaottelu pelattiin färsaartelaisten isännöimänä edellisenä tiistaina. Ratkaisevaan toiseen osaotteluun lähdettäessä HJK johtaa maalein 2-1.
Ensimmäisen näytöksen alku oli helsinkiläisiltä todella vakuuttavaa peliä ja joukkue johtikin puolen tunnin pelaamisen jälkeen 0-2. HJK hallitsi ottelua läpikotaisin, mutta ei saanut paikoistaan lisäosumia. Sen sijaan kotijoukkue sai kuparisensa rikki, kun Gunnar Vatnhamar iski pallon verkkoon toisen jakson alussa. HJK:lla oli kuitenkin peli kokoajan hallussa eikä lisäosumia nähty.
HJK:n maaleista toinen merkittiin pöytäkirjaan Vikingur-puolustajan omana maalina ja toisesta vastasi Sebastian Dahlström. HJK:lla on tukeva tilanne jatkoon menon kannalta otteluun lähdettäessä. Joukkueella on kaksi vierasmaalia, joten jatkopaikkaan ja seuraavalle kierrokselle valkovenäläistä Batea vastaan riittäisivät tasapeli tai 0-1 tappio.
HJK:n terveystilanne on kohtalainen, mutta muutama tärkeä nimi on sivussa. Juha Pirinen ja Akseli Pelvas eivät edelleenkään ole pelikunnossa, lisäksi Ville Jalasto on sivussa. Roni Peiponen oli sivussa edellisestä Veikkausliigan ottelusta lauantailta, mutta saattaa olla pelikunnossa tiistai-iltana.
Otteluparin tilanne on HJK:n kannalta suotuisa. Maali-iloittelua tuskin tullaan näkemään. HJK voi pitää palloa Vikinguria vastaan lähes niin paljon kuin haluaa, minkä myös edellisottelu osaltaan osoitti. HJK on kotoisassa Veikkausliigassa pelannut viime aikoina tiukkojakin otteluita eikä liialti maaleilla ole mässäillyt. HJK etenee jatkoon kliinisen varmalla pelillä, turhia riskejä ottamatta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ