Torshavn – HJK

ti 16.07. Klo 21:00

Paikkaa Mestarien liigassa metsästävä HJK on jatkamassa karkeloita

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

HJK murskasi färsaarelaisen HB Torshavnin kotikentällään viikko sitten. Nyt helsinkiläiset matkaavat vierasotteluun, jossa sillä riittäisi jatkopaikkaan teoriassa kahden maalin tappio.

Viikko sitten HJK esiintyi vahvasti Mestarien liigan karsinta-avauksessaan ja kukisti odotetusti Torshavnin joukkueen murskaavasti 3–0. Jatkopaikka on tukevasti helsinkiläisten käsissä, mutta se mutkistaa lähtökohtia toiseen otteluun.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Vierasottelu on lähtökohtana helsinkiläisille haastavampi kuin kotiottelu tutulla nurmella. Lisäksi joukkueen ei välttämättä edes tarvitse tehdä maalia. HJK osoitti viikko sitten, että se on huomattavasti laadukkaampi ryhmä kuin färsaarelaisjoukkue. HJK luultavasti haluaa olla enemmän pallossa kuin viime tiistaina ja minimoida sitä kautta vaaratilanteet omassa päädyssä.

Palloja viimeisenä lukkona helsinkiläisten maalilla pysäyttävä venäläinen Maxim Rudakov on HJK:n koko joukkueen tavoin nostanut osakkeitaan kauden edetessä. Ensimmäisessä osaottelussa Helsingissä 23-vuotias koppari pyyhki Torshavn-virkaveljellään Teitur Gestssonilla lattiaa.

HJK:lle tuskin avautuu vieraskentällä yhtä paljoa maalipaikkoja kuin Helsingissä. Etenkin lähtökohdat huomioituna. Nostetaan pelivalinnaksi vähämaalinen (alle 2.5) ottelu mukavalla kertoimella ja reilulla panostuksella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!