Mestarien liiga ti 21.08. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liiga karsinta: BATE – PSV | Aliarvioitu kotijoukkue ''yllättää''?

Hollantilainen PSV lähtee ennakkosuosikin viitta harteillaan Valko-Venäjälle haastamaan maan ehdotonta dynastiaa, eli BATE Borisovia. BATE on todistanut viime vuosina, ettei se varsinkaan kotikentällään ole mikään heittopussi ja ansaitsee paikkansa eurokentillä, vaikka tuleekin pienestä liigasta.
BATE on voittanut Valko-Venäjän pääsarjan 12 kertaa putkeen, ja esiintynyt 2000-luvulla Euroopan huippukilpailujen tasoon nähden vakuuttavasti eurokentillä. Tämän kauden Mestarien liiga karsinnoissa BATE on vähän takkuillut, ensin HJK:ta ja sitten Qarabagia vastaan. BATE puski kuitenkin molemmista ottelupareista pienien vaikeuksien jälkeen jatkoon, joka varmasti tuo joukkueeseen henkistä buustia.
BATE:lla on käynnissä vakuuttava 12 ottelun voittoputki, jolle on vaikea nähdä loppua Borisovissa. BATE pelasi viime ottelunsa viikko sitten, joten pelaajat ovat saaneet hyvin levätä. BATE pääsee otteluun parhaalla mahdollisella miehityksellä, ja Alyaksey Baha tuskin radikaaleja muutoksia kokoonpanoonsa tekee. Hyökkäyskolmikko erinomaisen peliälyn omaavan Mirko Ivanicin johdolla on vaarallinen, mutta ei vielä tämän kauden europeleissä ole saavuttanut täyttä potentiaaliaan.
PSV on hallitseva Hollannin mestari, ja pääsi sen myötä suoraan karsintojen finaaliin. Joukkue on aloittanut myös tämän kauden vahvasti kahdella voitolla. Mark Van Bommelin miehistö on ehdottomasti Valko-Venäläisjoukkuetta laadukkaampi, mutta vierasottelu Borisovin kaltaisessa paikassa on täysin uusi ja yllättävä asia monelle PSV:n nuorukaiselle.
PSV:n maalintekovoima on varmasti karsintojen parhaimmistoa. Hyökkäyksestä löytyy kokenut maalinsylkijä Luuk de Jong, ja laidoilla hyökkäyksen täydentävät salamannopeat nuorukaiset Hirving Lozano sekä Stewen Bergjwin, joten PSV:ltä sopii odottaa maali jos toinenkin vastustajasta huolimatta.
BATE:lla on ollut kaksi kertaa enemmän aikaa levätä kuin PSV:llä, tämä tulee varmasti näkymään ottelun edetessä. BATE:lla on myös allaan enemmän kilpailullisia otteluita kuin hollantilaisilla, joten Valko-Venäläiset ovat saaneet hiottua pelaamistaan valmiimmaksi näitä tärkeitä otteluita varten.
BATE:n kotietu huomioon ottaen kertoimien pitäisi olla paljon tasaisemmat, kuin bookkerit ovat laskeneet. BATE on viimeksi hävinnyt euro-ottelun kotonaan vuonna 2015, ja PSV tuskin saa materiaaliedustaan huolimatta tätä putkea katki. PSV lähtee varmasti tavoittelemaan tärkeää vierasmaalia, ja tasapeli olisi Eindhovenlaisten kannalta hyvinkin tyydyttävä tulos.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ