Mestarien liiga ke 29.08. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liiga karsinta: PAOK – Benfica | Kykeneekö PAOK yllätykseen?

Kreikkalainen PAOK lähtee hakemaan yllätystä portugalilaisen Benfican kustannuksella, sillä thessalonikilaiset lähtevät ratkaisevaan toiseen osaotteluun lissabonilaisia paremmista lähtökohdista. Ensimmäinen osaottelu päättyi Lissabonissa yllätykselliseen 1-1 tasapeliin, joka oli loistava tulos PAOK:n kannalta. Kreikkalaiset joukkueet ovat moneen kertaan osoittaneet että heidän maaperältään ei helppoja voittoja haeta, mutta pystyykö portugalilaisjätti siihen?
PAOK lähtee otteluun erinomaisesta fyysisestä ja henkisestä asetelmasta. Joukkue kävi haalimassa hyvällä pelillä Portugalista tärkeän 1-1 tasapelin sekä vierasmaalin, joka voi osoittautua elintärkeäksi tämän ottelun jälkeen. PAOK aloitti myös Kreikan liigan 1-0 rutiinivoitolla Aleksandar Prijovicin maalilla, tämä serbialainen maalinsylkijä voitti viime kaudella Kreikan liigan maalipörssin.
Razvan Lucescun PAOK:lla ei pitkäaikaispotilas Dorian Lévêquen lisäksi miehistönsä suhteen ongelmia ole. Lucescun voidaan olettaa jatkavan samalla kokoonpanolla kuin viimeaikoina, niin vahvoja esityksiä on PAOK toimittanut. Aiemmin mainitun Prijovicin lisäksi hyvin vaikutusvaltainen pelaaja on nuorehko Dimitrios Pelkas, jonka yhteispeli Prijovicin kanssa on ensiluokkaista ja pitää varmasti Benfican puolustuksen varpaillaan.
Benfica voi olla hieman pettynyt ensimmäisen osaottelun 1-1 tulokseen. Portugalilaisilla oli paikat ratkaista ottelu ja sen myötä ennakkosuosikin asetelma itselleen, mutta viimeistely takkusi todella pahasti. Varsinkin seuran uuden hyökkääjähankinnan Facundo Ferreyran, sekä keskikentän professorin Pizzin ruuti oli todella märkää. Molemmille tarjottiin pari kolme hyvää maalintekopaikkaa, mutta kumpikaan ei onnistunut niitä hyödyntämään.
Portugalin liiga alkoi Kreikan liigaa aiemmin, joten Benfica on ennättänyt pelata jo 3 ottelua, joista saldona kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Rui Vitorian miehistö on pelannut vakuuttavaa jalkapalloa, mutta haasteet eivät ole olleet lähelläkään sitä, mitä joukkue tulee Kreikassa kokemaan.
Benficalla ei oikeastaan olisi varaa ottaa samanlaisia riskejä kuin ensimmäisessä ottelussa, mutta 1-1 tulos ei jätä vierailijoille vaihtoehtoja. Tämän ennakkoasetelman myötä PAOK on asetettu liian suureksi altavastaajaksi otteluun, vaikka joukkueiden tasoero paperilla kallistuu ehdottomasti Benfican puolelle.
Ferreyran tehottomuuden myötä Benfica kaipailee viime kauden Portugalin maalipörssin voittajaa Jonasta takaisin riveihinsä. mutta brassi kärsii edelleen selkävaivoista eikä paluuta pelikentille ole odotettavissa vielä vähään aikaan. Jonaksen lisäksi myös toinen hyökkääjä Nicolas Castillo, keskikenttäpelaaja Filip Krovinovic, sekä puolustaja Sebastien Corchia ovat eri vaivojen takia ulkona ottelusta, joten terveystilanne painuu ehdottomasti PAOK:n hyväksi.
Me uskomme kerroinasettelun myötä PAOK:n yllätykseen vähämaalisen toisen osaottelun turvin. Molemmat joukkueet taitavat tiiviin puolustuspään pelaamisen, joten ottelun maaliodottama on hyvin alhainen. Benfica lähtee sen verran haastavasta tilanteesta otteluun, ettei kreikkalaisten menestymiseen uskominen ole todellakaan väärin. PAOK tulee puolustamaan tiiviisti ja hyökkäämään vastahyökkäyksillä, joka sopii kreikkalaisille täydellisesti.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ