Mestarien liiga ke 10.03. klo 22:00

Liverpool - RB Leipzig

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

RB Leipzigillä on vielä sanen sanottavanaan! Siirtyykö Liverpoolin karmea suoritustaso jo Mestarien liigaankin?

Hallitseva Valioliiga-mestari lähtee Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toiseen osaotteluun 2–0-johdossa RB Leipzigia vastaan. Liverpoolin näkökulmasta olisi sangen toivottavaa, että edes tällä kaudella europelit korkeimmalla tasolla jatkuisivat. Englannin pääsarjassa tilanne näyttää esimerkiksi kuuden kotitappion putken myötä todella surkealta, eikä paikka edes Eurooppa-liigaan ensi kaudeksi ole millään muotoa varma. Julian Nagelsmannin ryhmällä on yhä ehdottomasti sananen sanottavanaan tässä parissa.

Surkean kuuden ottelun kotiputkensa aikana Liverpool on tehnyt ainoastaan yhden maalin ja senkin Manchester Cityä vastaan. Kokonaan maaleitta Liverpool on Anfieldillä jäänyt seitsemän kamppailun otannalla kuudesti, kun joukkueen ovat nollanneet Manchester United, Burnley, Brighton, Everton, Chelsea ja viimeisimpänä Fulham. Viime kauden sarjaykkösen kone on yskinyt todella pahasti ja on mahdotonta uskoa, etteikö huonojen suoritusten mukanaan tuoma epävarmuus voisi hiipiä puseroon myös tulevassa Leipzig-ottelussa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tuloksia tutkailtaessa Liverpoolin kannalta on toki hyvä pelata tällä hetkellä ihan missä tahansa muualla paitsi kotinurmella. Neutraalikenttä ei kuitenkaan osin yleisön puuttumisesta johtuen aiheuta suoranaista etua kummallekaan ryhmälle. Fasiliteetit ovat luonnollisesti huippuluokkaa ja molemmat ovat pelanneet jo yhdesti tämän pudotuspeliparin aikana Puskás Arénalla.

Leipzig on voittanut kaikki neljä otteluaan sitten avauskohtaamisen – kolmesti täydet pisteet ovat napsuneet tilille Bundesliigassa ja kertaalleen cup-ottelussa. Kolmessa Liverpool-tappionsa jälkeen pelaamassaan ottelussa saksalaiset ovat lisäksi pitäneet omissa nollan taulussa, mikä on varsin hyvä suoritus. Jos Nagelsmannin miehistö saa vähääkään hyvää momentumia, kunnollisia maalipaikkoja tai hyötyy vastustajan helpoista virheistä, voi viime aikoina kevätlumia huomattavasti nopeammin sulaneen Liverpoolin leirissä alkaa puntti tutista.

Pelivalinnaksi keskiviikon huippuotteluun nostetaan Leipzig-voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa. Liverpoolilla on yhä sivussa Jordan Henderson, mikä on kova isku – ennen poissaoloaan mies paikkasi rikkonaisessa puolustuksessa vaihtelevalla menestyksellä. Nyt alakerta on totaalisen repaleinen, sillä pitkäaikaisloukkaantuneiden Joe Gomezin, Virgil van Dijkin sekä Joel Matipin lisäksi poissa saattaa olla myös tuore hankinta Ozan Kabak. Puolustavien pelaajien lisäksi joukkueen keskushyökkääjä Roberto Firmino huilasi edellisessä ottelussa, eikä miehen pelaaminen keskiviikkonakaan täysin saletissa ole.