ke 03.10. klo 19:55

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liiga: Lokomotiv Moskova – Schalke | Isäntien ilta luvassa?

Mestarien liigaa on tarjolla jälleen runsaalla kädellä jalkapalloilun ystäville, kun keskiviikkona pelataan kahdeksan ottelua. Moskovassa kohtaavat Lokomotiv ja Schalke.
Lokomotiv aloitti Mestarien liigassa tappiolla – Schalkella tasapeli alla
Galatasaraylle avauskierroksella vierastappion kärsinyt moskovalaisjoukkue on keskiviikkona kovan paikan edessä, tarvitessaan kipeästi pisteitä. Vastus ei ole helppo, kun vierasjoukkueeksi saapuu Schalke.
Schalke puolestaan aloitti Mestarien liiga-taipaleensa kotiottelulla FC Portoa vastaan. Kamppailu oli todella tasainen ja kotijoukkueen tuhlailtua omat maalipaikkansa, sai vierasjoukkue arvokkaan tasapelipisteen kotiinviemisiksi.
Molemmilla tilanne on tässä lohkossa oikeastaan tässä tasaisessa samankaltainen – pisteitä täytyisi saada. Toki kaksinkertainen Mestarien liigan alkulohko on vasta alkuvaiheessa, mutta mikäli pisteitä ei ala tulla, erottuvat jyvät akanoista nopeasti.
Schalke hienoinen ennakkosuosikki kerrointen valossa – kotivoitto kannattavampi
Schalke on aloittanut kautensa todella heikosti, voittaen ainoastaan yhden ottelun Bundesliigassa alkukaudesta. Otteet ovat olleet kertakaikkisen surkeita ja erityisesti maalinteko on sakannut. Saksan pääsarjajoukkueen sijoitus on kuuden kierroksen jälkeen toisiksi viimeinen ja maaliero 3-9.
Moskovalaisten kausi on alkanut hieman paremmin. Lokomotivilla on vielä kaikki mahdollisuudet, kun Venäjän pääsarjaa on pelattu ainoastaan yhdeksän ottelua ja joukkue majailee taulukossa iskuetäisyydellä seitsemäntenä. Yhdeksästä ottelusta se on voittanut kolme, pelannut kolmesti tasan ja hävinnyt niin ikään kolmeen otteeseen.
Illan ottelun isännät ovat pystyneet omassa sarjassaan Schalkea huomattavasti parempiin tuloksiin. Schalke on aloittanut sen verran surkuhupaisasti, että sen ihmeparanemista Mestarien liigan otteluihin on turha odottaa.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Kotijoukkueen portugalilaishyökkääjä kiinnostava nimi
Portugalille Euroopan mestaruuden edelliskisoissa ratkaissut Eder – Éderzito António Macedo Lopes on pelikunnossa ja mielenkiintoinen nimi isäntien hyökkäyksessä. Puhtaalla maalintekijällä on ollut vaikeaa, mutta näytön paikka avautuu jälleen.Fedor Smolov on pelannut isänniltä enemmän kuin Eder, mutta nyt loukkaantuneena sivussa.
Ederin maalin pelaaminen toisi lisää mielenkiintoa otteluun ja onkin kohteena erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus. Liian suurta palaa pelikassasta ei kuitenkaan kannata siihen lohkaista.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ