ti 17.09. klo 19:55

Lyon - Zenit

Aloittaako Lyon Mestarien liiga -kautensa mallikkaasti?

Mestarien liigan avauskierroksella Zenit matkaa Lyonin vieraaksi.

Lyonin kausi ei ole alkanut ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Ranskan liigassa kahdeksan pistettä viidestä ottelusta ei ole järin hyvä saldo ranskalaiselle suurseuralle, mutta epäonnea joukkue on myös kärsinyt muutamassa kamppailussa.

Parhaimmat vedonlyöntibonukset täältä!

Uhmapelaajien kautta kaikki parhaimmat vedonlyöntibonukset

Joukkueen supertähdet – Memphis Depay ja Moussa Dembele – ovat olleet vakuuttavassa vedossa jälleen alkukaudesta. Depay on onnistunut neljästi ja Dembele viidesti maalinteossa, eikä hiipumisen merkkejä ole ollut havaittavissa. Dembele johtaa myös Ligue 1:n maalipörssiä yhdessä Lilleä edustavan Victor Osimhen kanssa.

Zenit on Venäjän liigan toisena yhdeksän ottelukierroksen jälkeen. Joukkue on kerännyt 20 pistettä ja viime kierroksella ryhmä otti 3-1 rutiinivoiton Arsenal Tulasta. Joukkueen paras maalitykki on Venäjän maajoukkueestakin tuttu kasvo Artem Dzyuba, joka on iskenyt viisi maalia ja kolme syöttöä.

Lyon lähtee kotiotteluun ennakkosuosikkina ja Zenitin täytyisi onnistua pelaamaan todella ehjä 90 minuuttinen, mikäli vierasvoiton haluaisi napata. Nostetaankin lapulle kotivoitto ja toisena pelivalintana kotijoukkueen yli 1,5 maalia.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>