pe 07.08. klo 22:00

Manchester City - Real Madrid

Muistitko, että Sergio Ramos hölmöili itselleen pelikiellon maaliskuussa? Hyvää yötä Real Madrid!

Perjantain huippukamppailussa tuore Espanjan mestari on kovassa paikassa, kun se vierailee Manchester Cityn kotinurmella Etihad Stadiumilla. Ensimmäinen osaottelu ehdittiin pelata maaliskuussa ja tuolloin Estadio Santiago Bernabéun isäntä oli vierailija City. Toisen osaottelun kotijoukkue päätti kautensa Englannissa äärimmäisen vahvasti, eikä ole syytä olettaa, että ote jatkopaikkaan lipeäisi.

Manchester City päätti panoksettomassa tilassa Valioliiga-kautensa kahteen nollapeliin, joissa se iski maaleja yhdeksän kappaletta. Yhdestä tappiollisesta kamppailusta huolimatta sesongin kuudessa viimeisessä ottelussa napsui City-leirille viisi voittoa, joissa se niittasi pallon verkkoon peräti 21 kertaa. Vaikka Real Madrid on tasokas vastustaja, on vaikeaa uskoa hyvällä pelituntumalla varustetun ja ilman poikkeusmatkustamista otteluun pääsevän isännän ainakaan häviävän kamppailua.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Real Mardidin leirin yllä on paljon mustia pilviä, kun rangaistuspotku- ja pelitilannemaaleillaan loppukaudella La Liga -mestaruuden sinetöinnissä isona palasena häärinyt kapteeni Sergio Ramos on puolustuslinjasta sivussa. Mies sai punaisen kortin ensimmäisessä osaottelussa maaliskuussa. Lisäksi sivussa on Gareth Bale, eikä Eden Hazardin tai laitapuolustaja Marcelonkaan pelaaminen ainakaan avauksessa todennäköiseltä näytä.

Isäntien ainoat poissaolijat ovat Sergio Agüero sekä Benjamin Mendy, joita ilman se tulee ainakin loistokkaasta Valioliiga-kauden päätöksestä päättellen toimeen erinomaisesti. Eikä ole syytä, miksi ei tulisi – City-materiaali on todella laaja ja kakkosmiehet, kuten Gabriel Jesus keskushyökkääjän tapauksessa, laadukkaita korvaajia loukkaantuneille.

Pelivalinnaksi perjantaille nostetaan 1X2-markkinan kotivoitto, jolle saatu kerroin on tarpeeksi hyvä. City on tällä hetkellä niin laadukas, hyvin valmennettu ja varman vakuuttava ryhmä, että se on ehdottomasti yksi kärkisuosikeista voittamaan koko Mestarien liigan.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>