Manchester United – PSG

ti 12.02. Klo 22:00

Glory, glory Man United?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Kevät lähestyy kun Mestarien liigan pudotuspelit starttaavat! Heti tiistaina saadaan ruudulle mielenkiintoinen ottelupari, kun uudestisyntynyt Manchester United haastaa loukkaantumisista kärsivän PSG:n.

Tiistaina väännetään Manchesterin Old Traffordilla. Otteluparin toinen ja ratkaiseva osaottelu tullaan pelaamaan vasta lähes kuukauden päästä Pariisissa.

Pariisilaisilla isoja loukaantumisia

PSG:n merkittävin poissaolo on ehdottomasti Neymar. Brassitähti on ollut sivussa jo muutamia viikkoja. Neymarin on arvioitu olevan sivussa pelikentiltä kymmenen viikkoa, joten hän missaa mitä todennäköisimmin myös toisen osaottelun.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Lauantaina PSG:n hyökkäysosasto koki uuden kolauksen, kun Edinson Cavani joutui jättämään kentän kesken Bordeaux-ottelun loukkaantumisen takia. Myöskin juuri loukkaantunut laitapakki Thomas Meunier on sivussa tiistai-illan ottelusta. Kummankaan loukkaantumisen kestosta ei ole annettu vielä tarkkoja arvioita. Neymarin ja Cavanin loukkaantumisista johtuen Kylian Mbappen harteilla on tiistaina suuri vastuu PSG:n hyökkäyksessä.

Piristynyt Man United

Manchester Unitedin alkukausi oli vaikea ja joukkueen sisällä kuohui. Joulukuussa seurajohdolle riitti Jose Mourinhon touhut ja miehelle näytettiin ovea. Man Unitedin ruoriin tuotiin vanha luottopelaaja Ole Gunnar Solskjær. Norjalaisen hypättyä ruoriin, Manun kurssi kääntyi saman tien. Toki otteluohjelma oli alkutaipaleella helppo, mutta sittemmin matkalla ovat kaatuneet mm. Arsenal ja Tottenham.

Solskjærin johdattama United on pelannut nyt 11 ottelua, joista vyölle on kertynyt peräti kymmenen päänahkaa. Ainoa kauneusvirhe tuli Burnleytä vastaan, kun vierailijat pääsivät kahden maalin karkumatkalle, jonka United kuitenkin kuroi umpeen. Maaliero näissä otteluissa on hulppea 28-7. Tulosten lisäksi myös joukkueen sisäinen ilme näyttää taas positiiviselta.

Avausmaali tulee luonnollisesti näyttelemään suurta roolia ottelussa. PSG on todennäköisesti tyytyväinen vähämaaliseen otteluun hyökkäyspään poissaoloista johtuen. Maalikilpaan pariisilaiset tuskin haluavat lähteä tämän hetken Man Unitedia vastaan, vaan ennemmin ratkaisua venytetään kotiotteluun, johon mukaan saataisiin jo ainakin Cavani.

Solskjærin ryhmällä ei ole tuntunut olevan käsijarrua. Isoista otteluista Arsenalin vastaan päädyttiin 1-3 tulokseen, mutta Tottenhamia vastaan tulostaulu näytti “vain” 0-1. Tottenham-ottelu oli tuloksesta huolimatta vauhdikas ja avonainen. Tilastojen mukaan ottelu olisi pitänyt päättyä Tottenhamin 2-1 voittoon.

Kertoimien mukainen maaliodottama on lähtenyt laskuun – todennäköisesti Cavanin loukkaantumisesta johtuen. Maalien puolesta lyötäessä ei siis tarvitse kiirehtiä vetojen asettamisessa.

Kerroinvertailu

 
1
X
2
 
1,001.00
426.00
1.00
Tuplaa talletuksesi 100€ asti
 
1
X
2
Bonus
 
1,001.00
426.00
1.00
Tuplaa talletuksesi 100€ asti