Mestarien liiga ti 02.10. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liiga: Manchester United – Valencia | Räjähdysherkkä tunnelma – yllätykseen on mahdollisuus?

Mestarien liigaa pelataan jälleen tiistai-illan kunniaksi kahdeksan ottelun voimin. Manchesterissa jalkapalloilevan maailman häpeäpilkku United saa vastaansa La Liga -joukkue Valencian.
Atmosfääri räjähdyspisteessä – johto ja pelaajat törmäyskurssilla
Manchester United on koko jalkapalloilevan maailman surullisin tapaus tällä hetkellä. Suurseurassa tunnelma on mitäänsanomaton ja johdon välit pelaajiin olemattomat. Mediassa on levinnyt videoita manageri Jose Mourinhon ja joidenkin tähtipelajien, kuten Paul Pogban jäätävistä väleistä.
Tunnelma harjoituksissa on ollut kolkko ja joukkueen tila on äärimmäisen räjähdysarka. On selvää, että tilanne ei aiemmin ole ollut aivan näin paha ja valitseva meno näkyy takuulla jollakin tavalla kotijoukkueen suorituksessa. Viikonloppuna punanutut jäivät jo West Haminkin jalkoihin ja floppijoukkue teki Mourinhon miehistä hakkelusta. 3-1 -loppunumerot floppijoukkue West Hamia vastaan kertovat kaiken oleellisen ManU:n tilasta.
Manchesterissa yksilöt ovat maailmanluokkaa, mutta he tiedostavat sen itse tällä hetkellä liiankin hyvin. Joukkuehenki ja ManU eivät samaan lauseeseen mahdu. Joukkueen avauskokoonpanoa voidaan pitää pienoisena kysymysmerkkinä, sillä Mourinhon välit joihinkin pelaajin ovat totaalisen tulenarat.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Valencia pelannut kansallisessa sarjassa kelpo tasolla
Espanjalaisjoukkue on pelannut viime aikoina maan pääsarjan keskisuuria joukkueita vastaan. Villarrealia ja Celta Vigoa vastaan alla on tasapeli. Viimeisimmässä kamppailussaan joukkue kaatoi Real Sociedadin vieraskentällä numeroin 0-1. Joukkueen pelillinen ilme on parantunut ja erityisesti sen kahden suunnan kenttätasapainoon on tullut järkeä.
Peli-ideana tasainen ottelu
Manchester Unitedin tilanne on kriittinen, mikä tasoittaa puntit. Mikäli Valencia onnistuu käyttämään isäntien heikkoa kohtaa julmasti hyväkseen, on sillä täydet mahdollisuudet saada hyviä asioita aikaan. Tuplamahdollisuus tasapelin ja vierasvoiton kautta on mielenkiintoinen kohde iltaan. Pelaaja voittaa, jos ottelu päättyy tasan tai Valencia vie sen nimiinsä. Toinen hieno mahdollisuus on Valencian pelaaminen sulkemalla tasapeli pois.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ