Mestarien liiga ke 10.03. klo 22:00

PSG - Barcelona

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö Pariisissa maalijuhlat, kun Barcelona jahtaa epätoivon vimmalla ihmettä?

Maalimääristä löytyy ideaa, kun Barcelona vierailee Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Pariisissa. Camp Noulla PSG repi Blaugranan riekaleiksi ilmiömäisen Kylian Mbappén johdolla ja jatkopaikka on aika lailla plakkarissa, joskin historia saattaa edelleen kummitella PSG-leirin takaraivoissa. Barcelona lienee virheistään jonkin verran oppinut, mutta jatkopaikkaan tarvittaisiin jälleen ihme.

PSG:n riveistä Neymar jatkaa sivussa, joten jälleennäkemistä ei tässä vaiheessa tule. Moise Keanilla on koronatartunta ja Juan Bernat jatkaa polvivammansa parantelua. Barcelona joutuu otteluun jälleen ilman Gerard Piqué – Ronald Araújo -kaksikkoa. Lisäksi Ansu Fati, Philippe Coutinho ja Sergi Roberto jatkavat omia kuntoutusohjelmiaan.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

10.

@10HMNI
Kylian Mbappe 🎮🤩🆚Barcelona
#UCL


Ottelunkuva on siinä mielessä selkeä, että Barçan on haettava alusta asti riskilläkin maalia, mutta todennäköisesti otteluun lähdetään silti hyvin toimineella kolmen topparin formaatiolla. Prässi toteutetaan kovaa ja korkealta ja Ousmane Dembélé pyrkii repivillä juoksuillaan aiheuttamaan pariisilaisten alakerran selustassa vahinkoa.

PSG:n ei tarvitse voittaa, mutta jossain vaiheessa ottelua tilaa aukeaa Barcelonan kenttäpuoliskolla väkisinkin – vieraiden on nimittäin jatkopaikan eteen tehtävä vähintään neljä maalia. Nämä tilat tuppaavat Mbappén ja nuoren ranskalaisen saaman tulituen myötä realisoitumaan maaleiksi, aivan kuten kävi Camp Noulla. Yli 3 maalia lähtee kuitille – maaliodotusarvo on harvinaisen kova. Tasan kolmella maalilla veto mitätöityisi.