ke 26.02. klo 22:00

H2H: Real Madrid - Manchester City

Manchester City syväjäässä Mestarien liigan pudotuspeleihin

Real Madridin ja Manchester Cityn kohtaaminen tarjoaa helmi-maaliskuun vaihteessa huikeaa UCL-herkkua. Vuorenhuippu on molemmilla vielä tämän kauden osalta saavuttamatta, mutta etenkin Realin tuloskehitys näyttää positiiviselta. Manchester City on käytännössä ulkona Valioliigan mestaruustaistosta, joten paukut asetetaan suurelta osin cup-otteluihin. Argumentteja voidaan esittää molempien joukkueiden jatkoon etenemisen puolesta, mutta nykykertoimilla Uhmapelaajat iskee kahisevaa mieluummin Realin puolelle.

Real Madrid oli lohkovaiheessa vaikeuksissa, sillä kahden kierroksen jälkeen kasassa oli vasta yksi piste. Joukkue kuitenkin kohensi otteitaan huomattavasti ja paineli lohkokakkosena jatkoon. La Ligassa kärkipaikka on otettu haltuun ja vaikka Copa del Reystä lähtö tulikin, näyttää loppukausi valkoisille kirkkaalta. Karim Benzeman maalitahti on vakuuttava ja Eden Hazard palaa näillä näppäimillä antamaan ranskalaiselle tulitukea. Real on puolustuspelaamisen osalta ollut yksittäisiä mustia pelejä lukuun ottamatta loistava.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Manchester City on kokenut kauden mittaan kovia. Menestysmahdollisuudet rajoittuvat cup-muotoisiin kilpailuihin, mutta on juuri nyt epäselvää, saako Pep Guardiola huolestuttavalta näyttävän kurssin käännettyä, kun kevään tosipelit alkavat. Erityisesti maalinteko on tökkinyt kummallisella tavalla, vaikka tulivoimaa Citizens-ryhmässä riittää. Guardiolalle hyviä uutisia on sen sijaan kaikunut sairastuvan puolelta, sillä Aymeric Laporte, Raheem Sterling ja jopa Leroy Sané ovat kuntoutumassa odotettuun tahtiin ja paluu pelikentille on vain ajan kysymys. Laporten ja Sanén pelituntuma on kuitenkin pitkien vammojen jäljiltä hukassa.

Realin jatkopaikka kelpaa hyvin vetoideaksi, mutta pidetään riskitasot maltillisina. City joutuu kuun vaihteessa pahaan otteluruuhkaan, johon mahtuu Valioliigan ja UCL:n lisäksi myös kahta kotimaista cup-kilpailua. Guardiolan ryhmä on näistä kahdesta paperilla laadukkaampi, mutta Realin syttyminen näihin otteluihin on etukäteen selvää – etenkin viime kauden karun pettymyksen jäljiltä. Mikäli City ei terästäydy maalin edessä, Los Blancos viilettää armotta jatkoon.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleReal Madrid - Manchester City26.02.2020