Mestarien liiga ke 03.10. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UCL: Tottenham – FC Barcelona | Siipirikkoinen Tottenham ison haasteen edessä

Kenties mielenkiintoisimmassa keskiviikkoillan Mestarien liigan ottelussa kohtaavat vastikään Euroopan huipulle ponnistanut Tottenham Hotspur FC ja pitkään Euroopassa menestynyt FC Barcelona.
Tottenham joutuu lähtemään Barcaa vastaan hieman siipirikkoisena, sillä Dele Alli, Christian Eriksen, Jan Vertonghen, Serge Aurier ja Mousa Dembélé ovat varmuudella sivussa sekä Mestarien liigan että viikonlopun Valioliiga-ottelusta. Viisikko palaa Spursin vahvuuteen mitä luultavimmin vasta maaottelutauon jälkeen. Sen sijaan loukkaantuneena ollut Hugo Lloris palaa avauskokoonpanoon keskiviikkona Barcelonaa vastaan.
Llorisin saaminen takaisin pelikuntoon on Tottenhamin kannalta erittäin positiivinen uutinen. Sen sijaan etenkin Alli ja Eriksen ovat erittäin pahoja menetyksiä, sillä Barcelonan kaltaista hyvin palloa hallitsevaa joukkuetta vastaan kaikki osaaminen olisi kentällä tarpeen.
Barcelona pääsee otteluun Spursia paremmista asetelmista, sillä avauskokoonpanosta on sivussa ainoastaan avausottelussa PSV:tä vastaan punaisen ottanut Samuel Umtiti. Joukkueen kausi lähti hyvin käyntiin viiden ottelun voittoputkella, mutta viime otteluissa joukkueella on ollut vaikeampaa. Barca onkin tahkonut La Ligassa nyt jo kolme ottelua voitoitta. Vastustajat ovat vielä olleet helpohkoja ja kaksi näistä kolmesta voitottomasta ottelusta on pelattu Barcelonan kotistadionilla Camp Noulla.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Joukkueet kohtasivat pari kuukautta sitten harjoitusottelun merkeissä. Ottelu päättyi tuolloin 2-2-tasalukemiin, mutta tapahtumille ei voi kuitenkaan antaa painoarvoa, sillä se pelattiin täysin eri miehillä kuin mitä keskiviikkona tullaan pelaamaan.
Seitsemän ensimmäistä Valioliiga-ottelua Spurs on pelannut 14-7 maalisuhteella eli keskiarvolla kolme maalia per ottelu. Barca taas on aloittanut kauden kotimaan liigassa 18-8 maalisuhteella eli 3,71 maalia per ottelu. Ensimmäisen kierroksen ottelut Mestarien liigassa puolestaan päätyivät kolmeen ja neljään maaliin.
Molemmat joukkueet ovat siis pelanneet alkukaudesta varsin maalirikkaita otteluita, joten keskiviikon ottelu tuskin tulee olemaan vähämaalinen. Näistä lähtökohdista ottelun maalimäärä ei jääne alle kolmen maalin. Täten vetolapulle voidaan ottaa yli 3,0 maalia, jolloin ottelun päättyessä kolmeen maaliin panos palautuu takaisin pelitilille.
Lisäksi huomioiden Tottenhamin poissaolot, todennäköisyydet ottelun voitosta kääntyvät huomattavasti Barcelonan suuntaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ