ke 19.02. klo 22:00

H2H: Tottenham - RB Leipzig

Jääkö Tottenham Punaisten Härkien jalkoihin?

Tottenham ja RB Leipzig muodostavat kertoimien valossa yhden Mestarien liigan neljännesvälierävaiheen tasaisimmista pareista. Spursin finaalipaikka viime kaudelta on vielä jalkapalloa seuraavien tuoreessa muistissa, mutta tämä kausi on ollut täynnä ilmakuoppia. Leipzig on kotoisen Bundesliigan lisäksi jännittävä jokerikortti myös Mestarien liigassa. Die Roten Bullen maistuu myös vetoihin otteluparin voittajaa mietittäessä.

Tottenhamin syyskausi oli käytännössä katastrofi ja José Mourinho nähtiin jo marraskuussa penkin päässä. Rouva Fortuna oli liljanvalkoisille siinä mielessä suosiollinen, että Mestarien liigassa Olympiakos ja Belgradin Punainen Tähti eivät tasollisesti tarjonneet kummoistakaan uhkaa ja Spurs paineli siten ylivoimaisen Bayern Münchenin vanavedessä jatkoon. Mourinhon alaisuudessa voittojen makuun ollaan päästy, mutta usein mukana on ollut roppakaupalla onnea. Harry Kanen pitkä loukkaantuminen on massiivinen miinus tulevia UCL-pudotuspelejä ajatellen. Moussa Sissoko seuraa myös varmuudella molemmat ottelut katsomon puolelta.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

RB Leipzigia valmentavan Julian Nagelsmannin nimi on juuri nyt jalkapallon ystävien huulilla. Leipzig haastaa Bayernia toden teolla Saksan mestaruudesta ja Mestarien liigan lohkovaiheessakin heltisi lohkovoitto. Nagelsmannin omintakeinen tapa tutkia vastustaja läpikotaisin ja valmistaa siten joukkueensa yksityiskohtaisesti tulevaan haasteeseen näyttäisi tuottavan hedelmää. Hyökkäyspäätä vahvistettiin tammikuun siirtoikkunassa Dani Olmolla ja Angeliño tuli Manchester Citystä vasemmalle laidalle. Leipzigilla on huolenaiheita topparin tontilla, sillä Dayot Upamecano kärsii ensimmäisessä osaottelussa pelikieltoa ja Willi Orban-Ibrahima Konaté -kaksikko miehittää ainakin avausosan yli sairastupaa.

Ottelupari käynnistyy Tottenhamin kotikentältä, mikä antaa Leipzigille pientä lisäetua. Leipzig oli lohkovaiheessa vakuuttava eikä Bayernia kovin heppoisin eväin Bundesliigassa haasteta. Sipaistaan Leipzigin jatkopaikkaa ohuesti. Avausosaottelun poissaolot ovat potentiaalinen kompastinkivi saksalaisille, mutta jos toiseen osaan päästään edullisista asetelmista, tykittänee Timo Werner ja kumppanit Leipzigin kahdeksan parhaan joukkoon.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleTottenham - RB Leipzig19.02.2020