Mestarien liiga la 26.05. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liigan finaali: Liverpool – Real Madrid | Kolmas putkeen?

Kiovan olympiastadionilla Real Madrid jahtaa kolmatta peräkkäistä Mestarien liigan voittoaan. Real Madrid lähtee otteluun suosikkina, mutta Liverpoolia ei tietysti voi sulkea taistosta pois.
Yksi avainteemoista ottelun alla on valmennus ja pelisuunnitelma. Zinedine Zidane on loistava valmentaja, joka osaa roolittaa joukkueensa juuri oikean tavoin. Joskus tuntuu siltä kuin Zidane olisi jopa aliarvostettu valmentaja. Aivan kuin aina ei ymmärrettäisi, miten taitavasti Zidane on roolittanut joukkueensa ja saa näin parhaat tehot jokaisesta pelaajasta irti. Yksittäisissä otteluissa Zidane on osoittanut lisäksi voivansa laatia oivan pelisuunnitelman ja pimentää vastustajien syömäaseet.
Siksi valkopaidat ovat isojen otteluiden joukkue. Se on äärimmäisen vaikeasti voitettava, kun panokset ovat suuret. Yksittäisessä ottelussa voi käydä mitä tahansa ja Jürgen Kloppin Liverpool on loistava joukkue, mutta Real Madrid on finaalivastustajana pahimmasta päästä.
Ottelua voi ennakkoon pitää runsasmaalisena, mutta suuret panokset voivat tehdä joukkueiden pelisuunnitelmista varovaisempia. Undereista saa mukavia tarjouksia ja siksi otetaan yksi niistä talteen!
Loukkaantumisia tähän otteluun ei juuri ole lukuun ottamatta Liverpoolin Alex Oxlade-Chamberlainia. Liverpoolille isoja asioita ovat James Milnerin ja myös Emre Canin paluut pelikuntoisiksi. Valkopaidat pääsevät otteluun parhaalla miehistöllään.

Lunasta 25€ ensivetobonus

  1. Siirry Olybetille TÄSTÄ.
  2. Lyö 25€ single-veto peliin (minimikerroin 1,80)
  3. Vetosi lyötyä tilillesi hyvitetään 25€ ensivetobnus
100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

LUNASTA TARJOUS