to 14.10. klo 17:00

Metallurg Magnitogorsk - Ak Bars Kazan

KHL:ssä pelataan huippuottelu torstaina! Niistääkö Metallurg Magnitogorsk taas pisteet Ak Bars Kazanilta?

Itäistä konferenssia johtava Metallurg Magnitogorsk saa torstain kärkikamppailussa vieraakseen Ak Bars Kazanin. Isäntä on hävinnyt tähän saakka koko kaudella vain yhden kamppailun ja sen voittoputki on kestänyt 13 ottelua. Joukkueet kohtasivat viimeksi viikko sitten, joten nopeasti olisi tarjolla revanssin paikkaa kazanilaisille. Helppoa iltapuhdetta ei kuitenkaan vieraille voi missään tapauksessa povata.

KHL:n paras joukkue on tällä hetkellä Metallurg Magnitogorsk, joka tuntuisi pyyhkivän lattiaa kaikella mikä liikkuu. Joukkueen ylivoima on koko KHL:ssä kolmanneksi parasta (27,6%) ja sen alivoimapelaaminen on säilynyt häikäisevänä, vaikka otteluita on pelattuna jo 16. Vajaalla pelatessaan Ilja Vorobjevin miehistö on sarjan paras prosentillaan 92,6%.

Betsaa 1€ Coloradolle – saat 30€ ilmaisvedon jos Arizona kaatuu

Iske sunnuntain matsiin euron paukku Coloradon voitolle – jos hurrikaani pyyhkii pöydän, saat 30 euron ilmaisvedon!

☝️Lisäksi saat ensitalletuksesi tuplana!

OTA TÄSTÄ

Isäntiin verrattuna Ak Barsin ylivoimapelaaminen on vaatimattomalla tasolla sen onnistumisprosentin ollessa ainoastaan 13,6%. Alivoimalla joukkue on kuitenkin esiintynyt totutun vahvasti, mutta nähtäväksi jää kuinka isossa roolissa erikoistilanteet lopulta tässä kärkikamppailussa kahden huippujoukkueen välillä ovat.

Vierailija on napsinut viidessä edellisessä ottelussaan kolme voittoa, eikä se ole oikeastaan koko kaudella yltänyt isäntien hurjalle suoritustasolle. Yksittäisessä ottelussa toki voi tapahtua mitä tahansa, mutta todella rautainen ryhmä on Metallurg Magnitogorsk tällä kaudella ollut. Pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto (1X2). Viikko sitten isäntä haki 1–3-vierasvoiton Kazanista, eikä ole yllätys, jos kotikamppailussa tilille napsuu kauden 16. voitto.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %