ke 15.09. klo 17:00

Metallurg Magnitogorsk - Avangard Omsk

Parantaako hallitseva mestari Avangard Omsk otteitaan Magnitogorskin vieraana?

KHL:ssä nähdään keskiviikkona suomalaisittain mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Juho Olkinuoran Metallurg Magnitogorsk isännöi Oliwer Kasken ja Ville Pokan edustamaa Avangard Omskia. Magnitogorsk on napannut vyölleen vakuuttavia voittoja, kun taas Omskilla on ollut jokseenkin vaikeampaa.

Magnitogorsk majailee itäisen konferenssin toisella sijalla kahdeksalla kerätyllä pisteellä. Joukkue on hävinnyt vain yhden alkukauden viidestä ottelustaan. Edellisessä ottelussaan Magnitogorsk kaatoi Neftehimik Nizhnekamskin hyvän esityksen päätteeksi 4–0-lukemin. Voiton takuumiehenä toimi Magnitogorskin maalilla nollapelin torjunut Olkinuora. Magnitogorsk on ollut alkukaudesta maalinteon saralla tehokas ja Ufa-ottelua lukuunottamatta joukkueen puolustuspeli on toiminut hyvin.

Jättikerroin 50.00 OG:n voitolle + 100 käteiskierrosta Book of Deadiin

Iske euron betsi OG:n voitolle NaVista – jos betsi osuu, saat 50 euroa taskuun!

Lisäksi saat lunastaa 100 käteiskierrosta Book of Deadiin.

OTA TUPLADIILI

Hallitseva mestari Omsk lähtee otteluun kahden ottelun tappioputkessa. Joukkue jäi pelillisesti täysin sekä Dynamo Moskovan että Jokereiden jalkoihin. Kauden avausottelun TsSKA-voiton jälkeen Omsk on ollut vaikeuksissa myös konferenssin heittopussi Admiral Vladivostokia ja Amur Habarovskia vastaan. Joukkueen on esittänyt heikkoja ja pehmeitä otteita erityisesti omalla puolustusalueella, joka on maksanut joukkueelle usean halvan maalin.

Magnitogorskin otteista löytyy heikkouksia, jonka Ufa-ottelun kylvetys osoitti. Tästä huolimatta joukkue on esittänyt kokonaisuudessaan parempia otteita, kun aneemisesti esiintynyt Omsk. Magnitogorskilla on puolellaan myös kotietu ja joukkue on ollut vahva kotikaukalossaan. Pelivalinnaksi nostetaan Magnitogorskin voitto (1X2).

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %

Kertoimet ottelulleMetallurg Magnitogorsk - Avangard Omsk15.09.2021