KHL ti 26.10. klo 17:00

Metallurg Magnitogorsk - Traktor Tšeljabinsk

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tykittääkö kovassa iskussa oleva Teemu Pulkkinen sarjan kärkijoukkue Magnitogorskin kumoon?

Läntisen konferenssin ykkösjoukkue ja koko sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Metallurg Magnitogorsk isännöi vain kahden pisteen päässä läntisen konferenssin toisella sijalla majailevaa Traktor Tšeljabinskia. Molemmat joukkueet ovat esiintyneet kaudella todella vahvasti, joten ottelusta voi ennakoida tasaista.

Viime ottelut eivät ole olleet Magnitogorskin osalta alkukauden tapaista ylikävelyä. Joukkue on voittanut kolme edellistä otteluaan, mutta jokainen näistä otteluista on venynyt aina jatkoajalle tai voittolaukauskilpailuun. Viime otteluissaan Magnitogorsk on ollut vaikeuksissa muun muassa heikkoja Dinamo Riikaa ja HK Sotshia vastaan. Erityisesti puolustuspelillisesti Magnitogorskin tekeminen on ollut viime otteluissa ailahtelevaista, mutta hyökkäysmateriaali on kantanut joukketta voitosta voittoon. Juho Olkinuora pelaa vahvaa kautta, mutta edes hän ei ole pystynyt pelastamaan Magnitogorskia kaikissa otteluissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Hockey News Hub

@HockeyNewsHub
🚨 Teemu Pulkkinen PP #TRK
4-1 Salavat #KHL

Myös Traktor on kärsinyt viimeisessä kolmessa ottelussaan kaksi tappiota. Pelillisesti joukkueen esitykset ovat kuitenkin olleet Salavat Julajev Ufa-ottelua lukuun ottamatta hyviä. Teemu Pulkkisen kausi on ollut todella tehokas ja suomalaishyökkääjä on johtanut Traktorin todella tehokasta hyökkäystä. Magnitogorskin viimeaikainen ailahtelevainen pelaaminen tarjoaa Traktorille oivan mahdollisuuden yllättää.

Molemmat joukkueet ovat kuluneet tällä kaudella sarjan ehdottomaan eliittiin niin pelillisesti kuin myös tuloksellisesti. Viime aikoina molemmat joukkueet ovat kuitenkin ontuneet erityisesti puolustuspelillisesti. Molemmat joukkueet nojaavat todella voimakkaasti hyökkäyspeliinsä ja sen kautta pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä (yli 5 maalia).