CoD la 16.12. klo 22:00

Miami Heretics - Minnesota Rokkr

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heretics on tullut ryminällä sisään – nappaako espanjalaiset jo kolmannen voiton?

Lauantaina CoDin parissa ilta aloitetaan Miami Hereticsin sekä Minnesota Rokkrin välisellä kohtaamisella. Rokkrille alku on ollut vaikea eikä tilanne sen suuremmin helpotu, sillä Heretics on voittanut molemmat ottelunsa. Alkuun on vielä syytä olla varuillaan molempien joukkueiden suhteen, mutta toistaiseksi esitykset puoltaa Hereticsiä.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

  Heretics voitti ensimmäisenä viikonloppuna Carolina Royal Ravensin vakuuttavasti lukemin 3-0 ja perjantaina Las Vegas Legion kaatui neljännessä kartassa. Esitykset ei ole missään nimessä ollut vielä täydellisiä, mutta ratkaisevilla hetkillä niin yksilötaito, mutta ennen kaikkea vahva tiimityöskentely on noussut esiin. Yksilötasolla oikeastaan jokaisella on ollut omat hetkensä, mutta varsinkin MettalZ oli liekeissä Legionia vastaan.

  Breaking Point

  @GGBreakingPoint
  [Major 1 Qualifiers - Week 2]

  @MiamiHeretics 3-1 @LasVegasLegion

  Take my Vamos!

  Rokkr pelasi viime viikonloppuna kahdesti häviten molemmat taistot. Legionia vastaan heikko search and destroy koitui kohtaloksi ja vastaavasti respawneissa se ei millään pysynyt OpTic Texasin perässä. Yksilöistä Vividin otteet varsinkin hardpointissa ja controllissa jätti eniten parantamisen varaa. Tulokas Lynz esiintyi kelvollisesti, mutta sen suurempia väläytyksiä ei vielä nähty.

  Breaking Point

  @GGBreakingPoint
  [Major 1 Qualifiers - Week 1]

  @ROKKR 1-3 @OpTicTexas

  yo Lamah

  Pelivalinnaksi poimitaan Hereticsin voittoa 1,72 kertoimella. Se lähti kauteen aavistuksen verran Rokkrin yläpuolelta ja pienestä otannasta huolimatta tasoero on kerennyt kasvaa. Rokkr voi hyvinkin olla joukkue, jonka kohdalla rosterimuutoksia nähdään jo aikaisessa vaiheessa. Ennen kaikkea Vividin otteita kannattaa pitää silmällä – hän pystyy kääntämään karttoja voitoiksi aggressiivisella pelitavallaan, mutta vastaavasti huonona päivänä tarjolla on vain kuolemia kuolemien perään.