la 13.01. klo 22:00

Miami Heretics - Seattle Surge

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hereticsiä ei jostain syystä oteta tosissaan – jatkuuko voittoputki vaikeuksiin ajautuneen Seattlen kustannuksella?

CoDin parissa lauantai-ilta isketään liikkeelle Miami Hereticsin ja Seattle Surgen välisellä kohtaamisella. Kaksikko arveltiin kauden alla sarjan keskikastiin – aivan kärkitaistoon kumpikaan ei kuulu, mutta myös selvästi heikompia rostereita löytyy sarjasta. Toistaiseksi Heretics on ollut joukkueista kiistatta vakuuttavampi, mutta siitä huolimatta markkina pitää Seattlea edelleen suosikkina.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Miamin espanjalainen rosteri on tullut kirkkaisiin valoihin ryminällä, sillä kaikki kolme ottelua on päättynyt voittoihin eikä joukkueesta ole vielä löytynyt heikkoja lenkkejä. Varsin kevyellä otteluohjelmalla on toki osansa ja täysin puhdasta peliä ei luonnollisesti olla vielä nähty, mutta alku on ollut erittäin lupaava ja nelikko on selvittänyt tiukat tilanteet erittäin hyvin. Pelimuodoista search and destroy sekä control on kulkenut hyvin, mutta hardpointissa on ollut vielä hieman hakemista.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Toronto just handed Seattle a team doughnut 🍩


Seattle aloitti kauden lupaavasti kaatamalla Boston Breachin sekä LA Thievesin, mutta sen jälkeen kyyti on ollut kylmää. Atlanta FaZea, OpTic Texasia ja viimeisimpänä Toronto Ultraa vastaan tuli tappiot yhteislukemin 2-9. Vastustajat oli sarjan eliittiä, mutta odotuksissa oli että Seattle olisi pystynyt edes hieman kamppailemaan mukana. Respawnit ja varsinkin hardpoint on ollut suuri kompastuskivi search and destroyn ollessa ainoa plusmerkkinen pelimuoto. Sekään ei aivan iskussa näytä olevan, sillä Torontoa vastaan tuli karmea 0-6 tappio.

Uhmapelaajat on markkinan kanssa eri linjoilla ja Miami ansaitsee otteluun suosikin aseman, joten Tonybetin tarjoama 2,15 kerroin maistuu paremmin kuin hyvin. Kausi on vasta nuori ja varsinkin Miamin kohdalla tasoa täytyy vielä tarkkailla, mutta toistaiseksi paremmasta joukkueesta ei ole ollut mitään epäselvyyttä.