pe 21.06. klo 22:00

Miami Heretics - Seattle Surge

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kausi lähestyy loppua – muuten tasaisessa väännössä yksi pelimuoto kääntyy selvästi Miamin eduksi!

CoDin osalta kauden viimeiset online-ottelut pelataan tulevana viikonloppuna, kun sen jälkeen tarjolla on vielä viimeinen Major sekä kauden huipentava lopputurnaus. Perjantaina ilta alkaa Miami Hereticsin sekä Seattle Surgen välisellä kohtaamisella – sen lisäksi että sijoitukset tulevaan Major-turnaukseen on vielä auki, on jaossa ennen kaikkea valtavat 10 pistettä kun mietitään paikkaa lopputurnauksessa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 20€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Miamin karsinnat on sujunut hyvin odotetulla tavalla, kun heikommat joukkueet on kaatunut leikitellen, mutta vastaavasti kärkijoukkueita OpTic Texasia ja Toronto Ultraa vastaan tuli takkiin. Pelimuodoista search and destroysta on muodostunut Miamin selvästi kovin syömähammas ja respawneista hardpoint tulee hyvänä kakkosena. Suurimmat vaikeudet on ollut controllissa, jossa eniten pelattu Highrise on pahasti pakkasella recordin ollessa 4-10.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Current CDL Standings:

Seattle on niin ikään voittanut karsintojen viidestä ottelusta kolme. Selvästi kovin onnistuminen oli Toronton kaataminen lukemin 3-2, mutta vastaavasti tappio viidennessä kartassa Las Vegas Legionia vastaan oli pienoinen pettymys. Seattlen valttikortti on se, että yhtään erityisen heikkoa pelimuotoa ei tällä hetkellä löydy, mutta myöskään mikään ei nouse ylitse muiden. Aikaisemmin kaudella search and destroy oli selvä ykkönen, mutta vaikka siinä taso on jonkin verran laskenut, on tilannetta paikattu vahvalla tiimityöskentelyllä respawneissa.

Matsi itsessään on hyvin tasaväkinen, mutta yksittäisistä pelimuodoista päästään ottamaan veto Miamin toisen kartan, eli search and destroyn voitolle. Miamin vahvat otteet viime aikoina on ollut seurausta juurikin search and destroyn hyvästä tasosta. Kyseessä ei ole missään nimessä Seattlelle huono pelimuoto, mutta tässä parivaljakossa se jää vertailun osalta selvästi kakkoseksi.

Lyö vetoa täysin ilman riskiä!

Vivatbet on Uhmapelaajien uusi kaveri, jota pääset testaamaan täysin riskittömällä 20€ vedolla! Kaavu siis kermat kakun päältä ja rykäse kirsikka samalla kitusiin, sillä tämä tarjous on täysin kierrätysvapaa!

Toimi näin:

1. Siirry Vivatbetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Kartta 2 – Miami Heretics 20€ panoksella kertoimella 1,94.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi, jos veto menee pieleen palautuu panos käteisenä pelitilille!

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.