Formula 1 su 08.05. klo 22:30

Formula 1 - Miamin GP

Äitienpäivän Formulat! Bottakselle ladataan suuret odotukset!

Miamin uunituore rata pääsee äitienpäivä-sunnuntaina ensimmäistä kertaa todelliseen testiin, kun 20 Formula 1 -kuljettajaa lähtee kiertämään 5.4km pitkää rataa 57 kierroksen ajaksi. Kokonaispituutta pitkillä suorilla varustetun radan kilpailulle muodostuu näin hieman yli 308km. Erittäin jännittävä kilpailu luvassa, sillä alkukauden Max Verstappenin ja Charles Leclercin kärkitaistelun lisäksi jännitettävää on myös suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen puolesta.

Bottas ajoi loistavan aika-ajon, vaikka harjoitukset jäivätkin FP1 -osion kolarin takia hyvin vähäisiksi. Bottakselta nähtiin tasavarmaa suorittamista, joka riitti tällä kertaa peräti viidenteen lähtöruutuun. Valtterin edessä on kilpailussa selvästi parempien autojen Ferrarin ja Redbullin molemmat kuljettajat, jotka olivat noin puoli sekuntia muita autoja nopeampia jälleen kerran. Bottas paikkasi kuitenkin hanskalla, mitä paikattavissa on, ja nosti Alfa Romeon todella korkealle ollen peräti kuusi kymmenystä tallikaveriaan nopeampi.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Bottaksen peräpeleissä startissa roikkuu McLarenin Lando Norris sekä AlphaTaurin Pierre Gasly. Kummankaan vauhti viikonlopun aikana ei ole ollut lupaavaa, ja jos ottaa huomioon kommentit liittyen Bottaksen setupin “kisamaisuuteen”, on suomalainen vahvoilla kisassa. Valtterin kisan puolesta voidaan odottaa vähintään oman nelossijan pitämistä.

Bottaksen vierestä lähtee edellisten vuosien tallikaveri Lewis Hamilton johtotähdellään. Mikä asetelma: Bottas siirtyi viime vuosien dominoivasta tallista pohjatalliin, ja on nostanut Alfan auton suoraan kärkitallien rinnalle. Eiköhän epäilykset suomalaisen ajokyvystä voida jo dumpata. Bottaksen TOP-6 -sijoitukselle on tarjolla loistavaa kerrointa, ja se antaisi jopa anteeksi Hamiltonin ja Norriksen nousun herran edelle.

10 euroa pelirahaa