CS ma 11.04. klo 15:45

MIBR - 9z

MIBR erittäin vahvassa voittoputkessa – joukkueen kerroin pelottavan korkea

PGL:n Anwerpin Major-turnauksen maanantain Amerikan RMR-karsintojen avauskierroksen viimeisessä ottelussa vastakkain asettuu MIBR ja 9z. Joukkueet kohtasivat viimeksi vastakkain RMR-karsintojen avoimessa osiossa, jolloin 9z voitti pelatun ottelun lukemin 16-7. Jälleen käytetään paras yhdestä -formaattia, joka mahdollistaa molemmille joukkueille kolme karttapoistoa.

MIBR on joukkueista grindannut selvästi enemmän viimeisen kolmen kuukauden aikana. Joukkueella oli 9z:lle kärsityn tappion aikana selvästi heikko putki menossa, ja joukkue käänsi kurssinsa välittömästi ottelun jälkeen. MIBR on tällä hetkellä voittanut viimeisestä 21 ottelusta peräti 20 ottelua. Joukkue on murskannut brassi- sekä jenkkijoukkueita päivästä toiseen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

MIBR:n karttavoittoprosentit ovat hurjassa nousussa. Joukkueella on peräti kolme karttaa, missä joukkueella on yli 80% voittoprosentti eikä muiden karttojen yli 60% voittoprosentit kalpene vieressä. MIBR poistaa vakipoistonsa Miragen, joka on 9Z:n paras kartta tilastollisesti. Tämän lisäksi joukkue poistaa varmastikin Nuken sekä Ancientin, jolloin karttavalikoimaan jää Overpass, Vertigo, Inferno sekä Dust 2.

9z poistaa varmastikin Dust 2:n ja Vertigon, jolloin joukkueen valittavaksi jää, haastaako 9z MIBR:n Overpassissa vai Infernossa. Molemissa MIBR on pelanunt kymmenen ottelua, ja voittanut toisessa 60%, ja toisessa 80%. 9z ei ole pelannut molempia karttoja, kuin vain neljästi.

10 euroa pelirahaa