CS la 15.10. klo 21:00

MIBR - 9z

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Aivan järjettömän kovaa kerrointa selvästi vahvemmalle 9Z:lle!

Lauantain viimeisessä Counter-Strike tipsissä käsitellään Espanjassa pelattavan Flow Fireleaguen finaaliturnauksen viimeistä puolivälieräottelua. Kyseisessä ottelussa harmillisesti Majoreilta ulos jäänyt brassijoukkue MIBR saa vastaansa Major-paikan lunastaneen 9z:n. Ottelu alkaa klo: 21:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

MIBR tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Miragen, kun 9z puolestaan poistaa Vertigon. 9Z on ollut aivan uskomattomassa vireessä Dust 2:ssa, mikä on hyvin todennäköisesti joukkueen karttavalinta tähänkin otteluun. Viimeisen kolmen kuukauden sisällä joukkue on pelannut Dustia nimittäin viisitoista kertaa voittaen jokaisen pelaamansa ottelun. 100% voittoprosentilla on hyvä lähteä haastamaan MIBR:ä, joka on erittäin heikossa formissa.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

MIBR valinnee itselleen Nuken tai Ancientin. Nuke on MIBR:n paras kartta tilastojen valossa 73% voittoprosentilla. Brassijoukkueen harmiksi 9z on kuitenkin pelannut voittoprosentin perusteella identtisesti. Tämän takia Ancient on varmastikin potentiaalisempi karttavalikoima. Tosin joukkueen on muistettava, että mikäli Ancient valitaan, pääsee 9z aloittamaan huomattavasti helpommalla CT-puolella.

9Z:n kerroin otteluun on käsittämättömän korkea. Joukkueen formi on huomattavasti vahvempi eikä tappioita ole kirjattu heikkoja joukkueita vastaan. MIBR:n meno RMR-karsinnoissa oli huolestuttavan heikkoa eikä kyseisellä pelillä voiteta karttaakaan 9Z:aa vastaan.