CS ke 01.06. klo 02:00

MIBR - BIG

BIG todella suuri ennakkosuosikki – joukkueen tasoitukselle mainiota kerrointa

IEM Dallas jatkuu tiistaina. Encore ja Movistar Riders ovat jo tippuneet turnauksesta ulos, kun puolestaan FaZe ja ENCE ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä. Tiistaina selvitetään B-lohkon kaksi varmaa jatkajaa sekä B-lohkosta tippuvat ensimmäiset joukkueet.

BIG ja MIBR kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tavoitteenaan varmistettu pudotuspelipaikka. Ottelun voittaja etenee ylemmän bracketin finaaliin, mistä on voittajalle tarjolla paikka välierissä, ja häviäjälle varma paikka puolivälierissä. Panokset ovat siis todella isot.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

BIG lähtee todella suurena ennakkosuosikkina yön otteluun. MIBR pelaa turnauksessa valmentajansa kanssa, ja joukkue kutsuttiin turnaukseen aivan viime hetken aikataululla. BIG on pelannut viime aikoina loistavasti, kun MIBR puolestaan korkeimmillaan kohtalaisesti. MIBR on selvästi alemman tason joukkue, joka juuri edellisenä yönä kärsi tappion Bad News Bearsille – selvästi BIG:ä heikommalle joukkueelle.

BIG:llä on ottelussa vain yksi tavoite – voittaa ottelu lukemin 2-0. Saksalaisjoukkueen karttavalikoima sopii otteluun loistavasti, sillä kaikki MIBR:n loistokartat (Dust 2, Nuke ja Vertigo) ovat BIG:n suosikkikarttoja. MIBR ei saa yhtäkään hyvää karttaa otteluun. BIG:n 2-0 -voiton kerroin kelpaa lapulle mainiosti.

10 euroa pelirahaa