CS ma 30.05. klo 22:30

MIBR - Complexity

MIBR:n rosterissa muutoksia – Complexityllä haaveena pudotuspelit ja kotiyleisön tuki

IEM Dallas on vihdoin täällä. Viikon tauko Majorien jälkeen on pidetty, joukkueet ovat matkustaneet Atlantin taa Dallasiin, ja ovat jälleen valmiina tekemään historiaa, kun IEM Dallas starttaa ensimmäisenä Pohjois-Amerikan LAN-turnauksena COVID-19 -viruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Mukana on muutamaa jengiä lukuun ottamatta kaikki huippujoukkueet, joista tosin moni joutuu viisumiongelmien vuoksi pelaamaan varapelaajien kanssa.

Illan viimeisessä avauskierroksen ottelussa kotiyleisön eteen tavoitteleva Complexity saa vastaansa brassijoukkue MIBR:n, joka on yksi monista joukkueista, joka joutuu käyttämään turnauksessa varapelaajaa. MIBR:n rosterista sivussa on Breno “⁠brnz4n⁠” Poletto, jonka korvaa joukkueen valmentaja Bruno “⁠BIT⁠” Fukuda Lima.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

BIT osaa pelata – siitä ei ole kysymystäkään. Herra on 31-vuotias veteraani, joka vasta vuoden 2021 lopulla tykitti 9z:ssa pelatessaan todella kovia lukemia taululle oman alueensa joukkueita vastaan. Complexity ei varsinaisesti ole kovinkaan kovatasoinen vastus, joten MIBR ei välttämättä ota paljoakaan takapakkia BIT:n kanssa.

On silti todettava, että Complexitylle tarjottava kerroin on aivan liian korkea. BIT:n tulo kokoonpanoon vaikuttaa negatiivisesti MIBR:n suoritustasoon. Complexity pelaa Dallasissa tähtäimessään pudotuspelit ja kotiyleisön tuki – MIBR:ä vastaan ei voi epäonnistua. Complexityn kerroin on pelattava pienellä panostuksella.

10 euroa pelirahaa