CS ti 05.07. klo 14:30

MIBR - Movistar Riders

Edelliskerralla MIBR:n murskannut Movistar loistokertoimella lapulle

Tiistain viimeisessä IEM Colognen avauskierroksen ottelussa brassijoukkue MIBR saa vastaansa espanjalaisjoukkue Movistar Ridersin. Ottelu alkaa klo. 14:30, ja se pelataan tietysti paras yhdestä -formaatilla.

Joukkueet kohtasivat ESL Challenger Valencia -turnauksessa muutama päivä sitten. Tuolloin Movistar Riders hoiti ottelun tyylikkäästi nimiinsä lukemin 16-3 Nukessa. Espanjalaisjoukkue on näyttänyt olevan melko kovassa vireessä juurikin kyseisessä kartassa, joten Nukea tuskin tiistain ottelussa nähdään.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

MIBR poistaa Nuken lisäksi varmastikin Vertigon sekä Infernon. Joukkue poisti samaiset kartat edellisessä ottelussa eikä ole mitään syytä, miksi MIBR ei tekisi niin tälläkin kertaa. Movistar Riders saa poistettua oman vakipoistonsa Dust 2:n sekä heikoimman karttansa Overpassin. Jäljelle jää Ancient sekä Mirage, missä molemmissa kartoissa Movistar Riders on äärimmäisen vahva.

MIBR:n vire on tippunut huomattavasti viime aikoina, eikä joukkue näytä olevan enään sama huippujoukkueiden haastaja. Osapuolet ovat vaihtuneet, ja nyt on Movistar Ridersin aika näyttää todelliset kykynsä.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa