CS ke 01.02. klo 13:15

MIBR - NIP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh mitä tulivoimaa! – Aleksib:n NIP vihdoin kehässä täyden kokoonpanon voimin!

Intel Extreme Masters Katowice -turnaus starttaa keskiviikkona, helmikuun ensimmäisenä päivänä. Turnaus aloitetaan ns. “Play-In” vaiheella, jossa on mukana kuusitoista joukkuetta. Näistä kahdeksan parasta etenee pääturnaukseen, joka starttaa puolestaan lauantaina, 4. päivä helmikuuta.

Play-In -vaiheessa on mukana monta hieman alemman tason joukkuetta sekä myös suomalaisedusteinen NIP. Kovia muutoksia rosteriinsa tehnyt NIP on vihdoin täydellä kokoonpanolla pelaamassa. Aleksi “Aleksib” Virolaisen NIP lähtee Katowiceen tekemään debyyttiään uuden viidennen pelaajansa Kristian “k0nfig” Wienecken kanssa. K0nfig nähdään ainakin kevään ajan Hampus “hampus” Poserin tilalla ruotsalaisjoukkueen kokoonpanossa, sillä hampus päätti ottaa hieman pidemmän tauon kilpapelaamisesta.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

k0nfig on ehdottomasti suuri upgrade hampukseen nähden. Hampus on taitava pelaaja, mutta hän ei ole pitkään aikaan pelannut omalla huipputasollaan. K0nfig puolestaan on jo mekaanisesti niin paljon parempi sekä näin ulkopuolelta katsottuna myös isomman työmotivaation omaava. k0nfig tulee ehdottomasti sopimaan NIP:n linariin paremmin, sillä tämä vapauttaa Ludvig “Brollan” Brolinin pois ns. “hard entry” roolista. Ideaalitilanteessa k0nfigin ja Brollanin impacti pitäisi olla huipputasoa. Nyt NIP:llä on rehellisesti kenties huippujoukkueiden kovatasoisin rifle-trio.

NIP:n uusi AWP-pelaaja Danyyl “headtr1ck” Valitov todisti BLAST:n kevään lohkoturnauksessa pystyvänsä suorittamaan huipputasolla. Kysymysmerkkejä ei siis enään pitäisi rosterin yllä olla. Joukkueen pitäisi hoitaa avausottelu umpisurkeaa MIBR:ä vastaan lähes dominoiden. Lapulle napataan NIP:n 5,5 kierroksen minusmerkkinen tasoitus.

NIP CS

@NIPCS
Roster Update; Welcome to the dojo, @k0nfig.