CS pe 17.06. klo 20:30

MIBR - Tyloo

MIBR:llä mahdollisuus napata paikka ESL Pro Leaguen seuraavalta kaudelta

ESL Pro League -turnauksen conference -karsintojen perjantain otteluissa nähdään erittäin mielenkiintoisia kamppailuja. Illan toiseksi viimeisessä ottelussa brassijoukkue MIBR saa vastaansa kiinalaisen Tyloon. Ottelu alkaa klo: 20:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. MIBR on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki otteluun, jonka voittaja lunastaa paikan ESL Pro Leaguen seuraavalta kaudelta.

MIBR on selvästi parempi sekä kokeneempi joukkue, joka on myös todistanut jo useaan otteeseen pystyvänsä haastamaan huippujoukkueita. Tyloo ei edes Hansel “BnTeT” Ferdinandin paluun jälkeen ole saavuttanut lähes mitään, eikä joukkue ole pystynyt suorittamaan tarvittavalla tasolla eurooppalaisia joukkueita vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tyloo tulee ottelussa poistamaan Nuken, kun MIBR puolestaan voi poistaa Tyloolta Miragen, joka on samalla MIBR:n heikoin kartta. Tällöin MIBR saa valittua otteluun esimerkiksi Dust 2:n tai Overpassin, joissa molemmissa Tyloo on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana vain muutamia otteluita.

MIBR:n ottelutasoituksen kerroin kelpaa lapulle loistavasti, kun Tyloo ei saa valittua omaksi kartakseen kilpailullista mappia. Tyloo valinnee Infernon tai Ancientin, joissa molemmissa MIBR lähtee ennakkosuosikin asemassa hakemaan 2-0 -voittoa, sillä vaikka kyseiset kartat eivät ole MIBR:n vahvimpia, tukee joukkueiden tasoero MIBR:ä selvästi. Molemmat kartat ovat myös sellaisia, missä MIBR saa vahvan edun lähtiessään kyseisiin karttoihin pelin helpommalta CT-puolelta.

10 euroa pelirahaa