FA Cup la 07.01. klo 17:00

Middlesbrough - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö Riverside Stadiumilla hurjat maalijuhlat? Uhmapelaajat painaa isolla overia!

Marcus Forssin edustama Middlesbrough saa vieraakseen Brightonin FA Cupin kolmannella kierroksella. Boron huima cup-taival viime kaudelta on vielä tuoreessa muistissa – Manchester United ja Tottenham kaatuivat matkalla puolivälieriin, jossa Chelsea oli lopulta vahvempi. Michael Carrickin suojatit ovat kelpo vireessä, joten kenties tälläkin kaudella kaadetaan Valioliigaseura tai kaksi.

Middlesbroughin syyskausi alkoi surkeissa merkeissä ja Chris Wilder kengittiin ulos. Tilalle tullut Carrick onnistui kääntämään joukkueen kurssin ja nyt hallussa on Championshipin viides sija. Viimeiseen kymmeneen peliin mahtuu seitsemän voittoa, yksi tasuri ja kaksi tappiota, joten formi on vahva!

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Brighton on ollut Roberto De Zerbin alaisuudessa mahdollisesti Valioliigan viihdyttävin yhdistelmä. Lokkien kolmessa viimeisessä matsissa on nähty peräti 15 maalia eikä lauantainakaan luultavasti liikaa jarrutella.

Jakub Moder ja Adam Webster ovat edelleen sivussa Lokeilta. Danny Welbeckin pitäisi olla taas pelikunnossa. Borolta puuttuu puolestaan juuri Brightonista kesällä hankittu Matthew Clarke, joka parantelee selkävammaansa.

Otetaan kupongille suurimaalisuutta! Boro on ollut tällä sesongilla Mestaruussarjan maalirikkaimpia joukkueita ja joukkue on luonut toisiksi eniten maaliodottamaa avoimesta pelistä. Riverside Stadiumilla kotiyleisönsä edessä Boro ei luultavasti liikaa himmaile, joten lauantaina voidaan päästä taas maalijuhlien makuun.