Championship ke 27.04. klo 21:45

Middlesbrough - Cardiff

Kiipeääkö Boro vielä play offeihin?

Keskiviikon ainoassa Championshipin kamppailussa pelin henki on selvä: Middlesbrough yrittää parantaa rästiottelussa otteitaan, ja saada vielä kiinni play off -paikasta, ja kisailemaan kullan arvoisesta noususta Valioliigaan. Cardiffin kausi on sen sijaan ohi, ja joukkue keskittyy ensi kauden rakentamiseen – tämä kausi on ollut melkoinen pettymys walesilaisille.

Boro on ollut varsin huonossa flyytissä viime ajat, sillä viimeisestä viidestä ottelusta on onnistuttu kairaamaan vain kaksi pistettä. Huono jakso alkoi pian sen jälkeen, kun FA Cupissa loistanut joukkue putosi Chelsealle puolivälierissä. Tästä ottelusta olisi aivan pakko ottaa pisteitä, jotta käytännön mahdollisuuksia kuuden sakkiin olisi kahdelle viimeiselle kierrokselle. Boro lähtee matsiin ilman loukkaantunutta Dael Fryta sekä pelikieltoaan kärsivää Matt Crooksia.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

 

Cardiffilla on sairastuvalla kolme pelaajaa. Viimeiset kolme ottelua joukkue on kirjannut pelkkiä tappioita, ja sarjapaikan ollessa turvattu ei porukka ole vaikuttanut kovin nälkäiseltä. Toki kiusantekijän rooli on ennenkin näissä kekkereissä voinut olla riittävä motivaattori huippusuoritukseen. Huomattavaa on, että Cardiffin pelit ovat tappioista huolimatta olleet tiukkoja maalin pelejä, eikä joukkue missään nimessä ole heittänyt lekkeriksi.

Boro on motivaationsa ja perusluokkansa puolesta suosikki, mutta kertoimet on kivitetty pohjalukemiin. Vähämaalisuus on ehdottomasti tähän paras veto, sillä esim. Boron viisi viimeistä matsia on päättynyt underiin. Topit saa Bet365:ltä, joka on kyllä kiva kioski laajalla tarjonnallaan.

10 euroa pelirahaa