FA Cup la 19.03. klo 19:30

Middlesbrough - Chelsea

Thomas Tuchel myllää Chelsea-avauksen totaalisesti! Onko Blues seuraava suupala cup-sensaatiolle?

Middlesbrough on syönyt kovia nippuja tieltään välipalaksi FA Cupissa ja sellainen olisi taas tarjolla. Kotiottelussa vieraaksi saapuu seuraavana Chelsea, joka eteni aiemmin kuluvalla viikolla jatkoon Mestarien liigassa pelattuaan hyvän vierasottelun Lilleä vastaan. Englannin Cup on kuitenkin tarina erikseen ja kokoonpanossa nähdään takuulla merkittäviä muutoksia.

Thomas Tuchel tekee takuulla muutoksia lauantaille. Kysymysmerkkejäkin riittää, sillä ainakin Callum Hudson-Odoin sekä Reece Jamesin osallistuminen viimeiseen kamppailuun ennen maaottelutaukoa vaikuttaa epätodennäköiseltä. Andreas Christensen puolestaan ei ole edelleenkään osallistunut täysipainoiseen harjoitteluun ja Saul Niguezilla on ainkin ollut koronatartunta. Lisäksi sivussa on todennäköisimmin koko loppukauden puuttuva Ben Chilwell.

🔥 NO NYT! 20€ DEPOLLA 40€ PELIRAHAA + 120 ILMAISKIEKKAA!

Tonybet lyö Uhmisten kasinosiivelle jauhot suuhun!

Tee nyt 20€ talletus ja pelaat yhteensä 40 eurolla. Bonarin lisäksi pääset painamaan 120 ilmaista kiekkaa Cowboy´s Goldiin. Jiihaa!

AJA SITÄ COWBOYTA!

Tässä haisee jälleen iskun paikka isäntien näkökulmasta. Joukkue on nyt laittanut pellolle jo Manchester Unitedin vieraissa sekä Tottenhamin kotonaan. Itseluottamus on varmasti tapissa ja Chelsea houkuttelee Riverside Stadiumin takuulla täyteen katsojia. Isäntien nousuhaaveet ovat edelleen hengissä, kun se on Mestaruussarjassa viimeisessä karsintapaikassa kiinni olevan QPR:n kanssa tasapisteissä. Tulevan ottelun jälkeen myös isäntä pääsee huilaamaan maaottelutauon ajaksi, joten ainakaan pelaajien jaksamista ei ole tarvetta miettiä.

Kaikki viittaa siihen, että helppoa matsia ei ole Chelsealle tiedossa. Kova Mestarien liiga -vääntö oli vasta keskiviikkona ja Tuchelin voisi olettaa antelevan kunnolla tuuletusta avauskokoonpanolle. Ehkä jopa hieman varovaisena veikkauksena heitettäköön, että ainakin puolet nimistä vaihtuvat. Ottelu etenee kaiken järjen mukaan vieraiden orastavassa hallinnassa. Kotijoukkue on kuitenkin pystynyt puolustamaan laadukkaasti niin Tottenhamin kuin Manchester Unitedinkin tulivoimaisia hyökkäyksiä vastaan.

Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy alle 2,5 maalia. Molemmat Middlesbroughn edellisistä FA Cupin matseista ovat ratkenneet vasta varsinaisen peliajan jälkeen, eikä se ole kovin kaukaa haettua tässäkään. Olisihan se melkoinen sensaatio, jos Boro tässä kamppailussa heittäisi heipat jo kolmannelle Valioliiga-joukkueelle peräkanaa. Todella kiinnostava matsi on tiedossa!

10 euroa pelirahaa