Championship ke 06.04. klo 21:45

Middlesbrough - Fulham

Fulham on matkalla Valioliigaan!

Illan päämatsi Championshipissä on play off -paikasta taistelevan Middlesboron ja Valioliiga-nousuaan varmistelevan Fulhamin taisto. Boro on taulukossa tällä hetkellä juuri play off -viivan päällä kuudentena, mutta sillä on mahdollisuus vahvistaa tilannettaan ottamalla pisteitä rästiotteluistaan. Fulhamin suoraa nousua ei taida estää enää mikään mahti maailmassa – kaksi ottelua enemmän pelannut sarjakolmonen Huddersfield on jo neljätoista pistettä perässä sarjakärkeä.

Molemmat joukkueet olivat viikonloppuna voitokkaita vierasotteluissaan: Middlesboro haki helpot pisteet Peterborolta, ja Fulham löylytti Lontoon paikallisessa QPR:ää lukemin 0-2. Boro on elänyt hyvillä kotiotteluillaan, eikä ole menettänyt pisteitä kotonaan viimeiseen kahdeksaan otteluun. FA Cupin puolivälierässä tuli lähtö Chelseaa vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Fulhamin Aleksandar Mitrovic jatkoi ihmekauttaan QPR:ää vastaan ja paukutti kaksi maalia lisää uskomattomaan saldoonsa. Fulham on ollut myös tien päällä erittäin hyvä, ja se on kerännyt vieraissa selkeästi eniten pisteitä koko kaudella. Molemmat joukkueet pääsevät lähestulkoon parhailla kokoonpanoilla illan matsiin.

 

Fulham on painanut maaleja urakalla koko kauden, mutta tässä ottelussa se ei tule olemaan helppoa kotivahvaa ja puolustukseltaan solidia Boroa vastaan. Eniten tässä ottelussa maistuukin vähämaalisuus – Fulham on kertoimien mallinen vierassuosikki, eikä siltä puolelta päästä vedoille. Kolmessa viime sarjapelissään nollat pitänyt Boro tulee olemaan täysipainoinen vastus mökkiläisille.

10 euroa pelirahaa