Eurooppa-liiga to 06.10. klo 22:00

Midtjylland - Feyenoord

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämä ei ole tylsä matsi – tulivoimaa löytyy molemmilta joukkueilta!

Eurooppa-liigan F-lohkossa on kahden kierroksen jälkeen tasaista: kaikilla neljällä joukkueella on kasassa kolme pistettä. Maalierot ovatkin sitten melko selkeästi Midtjyllandille ja Feyenoordille, sillä molemmat ottivat viime kierroksella rökälevoitot. Keskinäinen ottelu on näillä joukkueilla mielenkiintoinen: kaatoivathan tanskalaiset Lazion jopa 5-1. Feyenoord on näissä ympyröissä kylläkin kova luu.

Viime kauden Tanskan liigan kakkonen Midtjylland on tällä hetkellä sarjataulukossa puolenvälin tienoilla. Maaleja on joukkueen otteluissa mennyt reippaasti molempiin päihin. Laziota vastaan juutit osuivat tehokkaasti. Voitokkaan euro-ottelun jälkeen on kotimaassa voitettu FC Kööpenhamina ja pelattu Viborgin kanssa tasan. Kokoonpanotilanne on aivan hyvä, sillä Junior Brumado on ainoa poissaolija.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Edellisellä kierroksella Feyenoord murjoi Sturm Grazin maanrakoon tennislukemin 6-0. Sen jälkeen kotoisessa liigassa on otettu 4-3 pataan PSV:ltä ja pelattu NEC Nijmegenin kanssa tasan. Tasaisessa Eredivisiessä Arne Slotin suojatit ovat neljäntenä – vain kolme pistettä kärkeä perässä. Kotimaan liigassa alakerta on Feyenoordilla pelittänyt ihan tyydyttävästi, mutta 4-2 tappio Laziolle nostaa hieman kysymysmerkkejä. Vierailla on pari sairastapausta, jotka vaikuttavat kokoonpanoon jonkin verran.

Molemmat joukkueet ovat hyvin tulivoimaisia, mutta omiinkin menee palloja välillä turhankin paljon. Näistä lähtökohdista tämäkin peli voi olla sangen avointa ilottelua, ja overi tuntuu hyvältä betsiltä. Otetaan betsi vähintään neljän maalin syntymisen puolesta – Mr Green tarjoaa hyvää täkyä tähän.