Eurooppa-liiga to 03.11. klo 19:45

Midtjylland - Sturm Graz

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jännä paikka – maalit poikivat lisää maaleja!

Eurooppa-liigan F-lohkon pelissä Midtjyllandin ja Sturm Grazin välillä on todella mielenkiintoinen skenaario, sillä kaikki neljä joukkuetta ovat ennen päätöskierrosta kolmen pisteen sisällä. Niinpä viidessä pisteessä oleva Midtjylland menee voitolla jatkoon, jos ottelu Feyenoordin ja Lazion välillä ei pääty tasan. Kahdeksassa pisteessä olevalle Sturm Grazille puolestaan ottelusta riittää jatkoon menoon tasapeli, eikä siinä tapauksessa toisen matsin tulosta tarvitse kurkkia.

Paineet ovat voittopuolisesti siis kotijoukkueella. Midtjylland on ollut UEL-peleissä kotonaan melkoisen hyvä, sillä se pelasi tasan Feyenoordia vastaan ja voitti Lazion peräti 5-1. Lepoaikaa tätä peliä varten ei tanskalaisilla ole liikoja, sillä jostain syystä tappiollinen kotimatsi Odensea vastaan pelattiin vasta maanantaina. Poissaoloja Midtjyllandilla on vain yksi: Junior Brumado on edelleen poissa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

FC Midtjylland

@fcmidtjylland
Flere forskellige sikkerhedstiltag bliver sat i værk til kampen mod Sturm Graz i morgen aften.

Den væsentligste ændring for tilskuerne på MCH Arena er, at der skal fremvises gyldigt ID for at komme ind på stadion 🪪

#FCMSTU

Sturm Grazin sairaustupa kumisee tyhjyyttään, mutta yksi poissaolija vierailla on: Ivan Ljubic kärsii ottelussa pelikieltoa. Sturm on sangen hyvässä vedossa, sillä tappiota ei ole tullut puoleentoista kuukauteen – silloin joukkue kapsahti 6-0 tennislukemiin Feyenoordin vieraana. Kotimaan sarjassa Sturmilla menee paremmin kuin Midtjyllandilla Tanskan liigassa. Sturmilla ei ole samanlaista painetta ottelun aluksi kuin isännillä, mutta jos se joutuu tappiolle, muuttuu asiantila välittömästi.

Niinpä maalit tulevat muuttamaan pelinkuvaa huomattavasti. Tässä tapauksessa maalit voivat hyvinkin poikia lisää maaleja, joten me otamme tähän matsiin overia. Mobilebetin mainiolla avaustarjouksella saat kertoimen tuplattua, joka on kyllä tähän saumaan kova sana!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Yli 2.5 maalia kertoimella 1,80.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,80 🤘