Hiihdon maailmancup pe 02.12. klo 13:45

Hiihdon MC, Lillehammer - Miesten 10 km F

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kun Kläbo hiihtää, siinä on takareisikin vain tiellä – betsiä sisään alkukauden valtiaalle!

Hiihdon maailmancup-sirkus on siirtynyt Rukalta Lillehammeriin. Lillehammer muistetaan 1994 talviolympialaisista, ja se on Holmenkollenin ohella Norjan komeimpia hiihtopyhättöjä. Lillehammerin kisailut aloitetaan perjantaina naisten ja miesten kympin vapailla hiihdoilla.

Miehissä Johannes Hoesflot Kläbo putsasi pöydän viemällä nimiinsä sprintin, kympin vapaan sekä sitä seuranneen takaa-ajon ykkössijat. Kläbo oli valitellut kauden alla, ettei kesällä rikki mennyt takareisi ollut parantunut aivan suunnitelmien mukaan, mutta jos jotain kremppaa on vielä jäljellä, ei se ainakaan hiihtovauhdissa näkynyt. Myös tätä ennen Beitostölenissä mies oli kauden avauskisoissa voittamaton.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Ski Biathlon Sports Infos

@SkiNordique_net
"Klaebo va remporter six médailles d'or aux mondiaux"
😲👍🇳🇴
Selon Petter Northug, devenu consultant, fondeur et patron de son nouveau team, son compatriote Johannes Hoesflot Klaebo va réaliser un légendaire sextuplé à Planica...
ski-nordique.net/klaebo-va-remp…

Ennakkosuosikki Kläbo on myös Lillehammerissa, etenkin kun kympin matka hiihdetään nyt ennen sprinttiä, joka ei näin ole vielä lisäämässä rasitusta. Voittajapelin sijaan otetaan makoisa H2H-veto, jossa vastassa on Kläbon maanmies Simen Hegstad Krüger, joka voitti Oloksella kympin perinteisen kisan, mutta Beitostölenissä oli vaisu. Rukalla perinteinen meni vihkoon, mutta vapaalla norski kiri 50 sijan tietämiltä lähelle kymmenen parhaan joukkoa.

Krügerin myrskyvaroituksesta huolimatta Kläbo on tähän pariin vähintäänkin kertoimien veroinen suosikki, ja Mr Greenin tarjoukseen on helppo tarttua. Kisan suorasta voitostakin voi katsella sopivia tarjouksia – niissäkin voi olla ilmaa. Mr Green antaa uudelle asiakkaalle hyvän paketin ja buukkerinahan tämä on aivan korvaamaton. Sinne siis!