Kakkonen ke 20.06. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Miesten Kakkonen Lohko A : Gnistan – FC Vaajakoski | Maalit kortilla?

Tänään Oulunkylässä pelataan jälleen, kun Gnistan kohtaa FC Vaajakosken. Gnistanilla on mahdollisuus palata voittojen tielle heikosti sujuneen Järvenpään vierailun jälkeen. Kotonaan Gnistan on pelannut vahvasti ja voittanut neljä viidestä pelaamastaan ottelusta sekä pelannut ottelun tasan.
Vaajakoskella on viime aikoina tökkinyt maalinteko pahemman kerran ja joukkue on viimeiseen viiteen otteluun tehnyt vain kolme maalia samalla häviten kolme ottelua putkeen. Ratkaisuvoimaa ei ole löytynyt, vaikka alkukaudesta paras maalintekijä on ollut Matias Kiesilä.
Gnistanin kokoonpano ei ole ihanteellinen, koska Antti Uusitalo on sivussa loukkaantumisen takia ja viime pelissä punaiset kortit saaneet Aleksander Akbar sekä Gullit Zolameso ovat pelikiellossa tämän päivän pelissä. Kolmen avainpelaajan puuttuminen näkyy varmasti Gnistanin pelissä, jolla on ollut paljon pelillisiä ongelmia.
Molemmat joukkueet lähtevät varmasti puolustuksen kautta ja välttävät omissa soimista viimeiseen asti, joten mitään maalirikasta ottelua tuskin on luvassa. Markkinat taas uskovat päinvastoin ja ihmetyttää Coolbetin kertoimet, jotka on syytä poimia nopeasti pois.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ