YU MM-KISAT su 27.08. klo 21:20

YU MM-kisat - Miesten keihäs

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitalit alennusmyynnissä! Ottaako Helander mitalin, ja juhliiko Chopra mestaruutta?

Budapestissä miesten keihäänheitto on tilanteessa, jossa mitalien voisi sanoa olevan jonkinlaisessa alennusmyynnissä – ainakaan ennusmerkit eivät anna ymmärtää, että kisasta tulisi aikaisempiin verrattuna mitenkään erityisen kovatasoinen. Loukkaantumisherkkä laji on korjannut satoaan, eikä uusia kiintotähtiä ole syntynyt keihästaivaalle mitenkään hurjalla tahdilla.

Tämä antaa esimerkiksi tilaisuuden Oliver Helanderille. Ehjänä ollessaan mies on kova tekijä, ja mm. Paavo Nurmen kisoissa heitetty eheä sarja antoi toivoa keihäänheiton mitaliputken jatkumisesta Suomessa. Helander on yksi mitalisuosikeista, mutta kultasuosikki hän ei suinkaan ole – tosin ei kirkkainkaan mitali mahdollisuuksien ulkopuolella ole.

Jakub Vadlejch on tahkonnut arvokisoja pitkään, ja miehellä on hopeaa sekä olympialaisista, MM-kisoista että EM-kisoista. Nyt voisi olla tshekin vuoro ottaa voitto. Turussa mies nakkasi kauden kärkitulokseksi 89.51, ja muutenkin keppi on lentänyt melko mukavasti. Hieman arveluttaa kyllä, että tulostrendi on kauden edetessä mennyt hieman alaspäin.

Samaa voi sanoa Saksan keihästoivosta Julian Weberistä. Mies heitti heinäkuun alussa Saksan mestaruuskisoissa melkein 89 metriä, mutta sen jälkeisissä kisoissa ei ole syntynyt edes 85-metristä heittoa. Myös Belgian Timothy Hermanin suunta on toukokuisen kärkiheiton 87.32 jälkeen ollut jyrkästi alaspäin. Anderson Peters ja Keshorn Walcott eivät ole olleet tällä kaudella terävimmillään.

Tokion olympiasankaria Neeraj Chopraa on näkynyt kansainvälisissä kisoissa hyvin vähän, mutta mies on toistaiseksi voittamaton tällä kaudella. Harvakseltaan kilpailemisen syynä lienevät jonkinlaiset vaivat, mutta on syytä olettaa miehen saapuvan Budapestiin kunnossa. Intialainen on loistava kilpailija ja kantaa kisassa suosikin viittaa. Vetosuositus lähtee Chopralle – markkinoiden avautuessa lisää, voi Helanderin mitalisijasta katsoa myös kertoimet.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Neeraj Chopra 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.