Solvalla la 05.11. klo 14:45

T75-ravivihje - Kavioliiga Extra

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aijai! Mikkelin haastava 75-kierros on kova pähkinä purtavaksi!

Mikkelissä ravataan lauantaina Kavioliiga Extra -ravit, ja pääpelinä on tuttuun tapaan T75. Hyvät ykköspalkinnot ovat houkutelleet lähtöihin laadukkaita hevosia, ja kohteet ovat haastavia. Lähialueen ihmisille täytyy vielä erikseen vinkata, että lauantain ajot ovat sisäänpääsyltään ilmaiset. Marraskuussa vauhtirata ei ole tietenkään nopeimmillaan, mutta lähdöt ovat kauttaaltaan mielenkiintoisia.

Vihjerivi on tällä kertaa 57,60 euron hintainen, jos sen haluaa sellaisenaan lykätä sisään. Viime viikonloppuna piikit oli valittu epäonnisesti, sillä molemmat kuitin varmat olivat laukkapäällä. Yritetään tällä kertaa paremmalla onnella!

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!

Ensimmäinen lähtö on pelillisesti kova haaste. Kovaluokkaisin on 2 Citadella Evo, mutta se on ollut kahdessa viime startissaan aivan sekaisin. 10 Nemea Kaka on laatustarttari, ja voitti Kouvolassa komealla esityksellä. Takarivissä on enemmänkin hyviä menijöitä, mutta pahat paikat vaikeuttavat tehtäviä.

Ensimmäinen piikki otetaan tammojen tasoitusajosta. Neljänkympin pakilta voi täydessä lähdössä tietysti tapahtua kaikenlaista, mutta kyllä 16 Ciiran Tähti on velvoitettu voittamaan tämä sakki. Jos kuitenkin yllättäjiä tähän kohteeseen halajaa, niin 4 Margarida on osoittanut kahteen viimeiseen vahvaa nousukuntoa, ja Antti Kinnusen valjakko lähtee hyvin liikkeelle.

Kolmannessa kohteessa 1 Funderbar ja 4 Williamsburg riittävät pitkälle, mutta otetaan ylivauhdin varalta 10 Special Gun, joka on mukavasti pärjännyt pohjoisen hevonen. Seuraavaan lähtöön joudutaan budjettisyistä laittamaan piikki, vaikka lähdössä on St. Legerissä hurjana ollut 2 Consalvo. Varmavalinta on kuitenkin 6 Global Withdrawl, joka ottanee alussa johtopaikan, mistä se on lähellä voittoa. 11 Next Direction ei takarivistä maistu.

Juvan Lehti

@JuvanLehti
Global Withdrawl, Vixeli ja muut huiput Kavioliiga-raveissa - Osuuskauppa Suur-Savon isännöimät Kavioliiga-ravit tuovat valtakunnan ravieliitin Mikkeliin dlvr.it/Sc54SS

7 Lukaku Di Quattro oli viimeksi valmentajanvaihdon jälkeen julmetun hyvä. Lähtöpaikka on ulkona, mutta sieltäkin Pia Huusarin suojatti on viidennen lähdön ennakkosuosikki. Santtu Raitala lähtee 1 Alien Hillillä sisäradalta, mistä se on huomioitava ajoissa. Myös 5 Fazimo sekä 8 Ilos Sansibar ovat tähän kohteeseen pakkorasteja.

Kahteen viimeiseen kohteeseen otetaan rasteja budjetin mukaan. Huomioitavaa on, että korealla taulullaan paljon peliä keräävä 7 Bismarck Comery on nyt paljon kovemman tehtävän edessä kuin voittojuoksuissaan. Pahalta paikalta lähtevä ja siksi ehkä turhan unohdettu 8 Rebel Rapid on aivan hirmutöötissä, eikä sitä voi jättää pois kuitilta.

Viimeisen kohteen Viisori sai viimeksi matkan aikana painetta, eivätkä viimeistelyt olleet sujuneet optimaalisesti. Ari Moilasen ajokki saattaa hyvinkin parantaa reilusti tähän starttiin. 16 Landen Paukku lähtee neljänkympin pakilta takarivistä, ja tulee todennäköisesti olemaan ylipelattu – niinpä se tippuu lapulta.