Euroliiga pe 13.01. klo 21:30

Milano - Zalgiris

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sormi menee suuhun – Milano on iso suosikki, mutta miksi?

Perjantaina saadaan puristella myös Euroliigaa, sillä haravaan osui sieltä oikeinkin mukava kohde. Milano on kuulunut tämän kauden Euroliigassa suuriin pettymyksiin, ja sijoitus kaukana pudotuspeleissä on milanolaisille varmaan megaluokan pettymys. Kaunas Zalgiris puolestaan kisaa kovasti jatkopaikasta, ja joukkueella on erityisen hyvä runi meneillään.

Milanolla meni välillä paremminkin, mutta rökäletappiot Olympiakosille ja Alballe tappoivat turhat toiveet sen kummemmasta menestyksestä Euroliigassa. Avainpelaajien loukkaantumiset ovat olleet selkeästi liikaa – poissa ovat mm. avausviisikosta Luigi Datome, Kevin Pangos sekä Shavon Shields. Peli on näyttänyt viimeisissä otteluissa aika karmealta, joten parantamisen varaa on ja paljon sittenkin.

Baezket

@Baezket
ALBA Berlín le endosa un +20 a un Milán que cierra la clasificación de la #EuroLeague... por debajo.

📷 @EuroLeague

Myös Kaunasilla on ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa. Jo Tyler Cavanaughin loukki oli ikävä homma, mutta Keenan Evansin akillesvamma vasta olikin aika paukku. Evansin koiven perään ei jääty itkemään, vaan tilalle hankittiin Isaiah Taylor ja Achille Polonara. Alkuviikosta kaatui Virtus Bologna vieraissa, ja kyllä joukkue pystyy samaan myös Milanossa perjantaina.

Peliin otetaan Zalgirisin suoraa voittoa. Varovaisemmat voivat lähteä liikkeelle ottamalla sangen anteliaan händärin, mutta suositus on suorasta voitosta. On vaikea mieltää Milanon isoa suosikkiasemaa – ehkä se tulee vain nimestä ja isosta kotimarkkinasta. Niin tai näin, tässä on kohtuu maistuva korisbetsi, joten tähän mukaan!