Grand Slam ti 17.01. klo 05:00

Berrettini - Murray

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Milloin eläkkeelle? Andy Murray jää auttamatta jälkeen!

Tämä on eittämättä yksi avauskierroksen kiinnostavimmista kamppailuista! Kuten muistetaan, kaksikko kohtasi viime syksynä US Openin kolmannella kierroksella ja Matteo Berrettini otti voiton. Tällä hetkellä Andy Murrayn kisakunto ei ole yhtä vakuuttava kuin viime syksynä – tosin järin paljoa ei 35-vuotias konkari ole ehtinyt pelatakaan.

Murray oli mukana Adelaidessa, mutta putosi heti avauskierroksella suoraan kahdessa erässä lopulta finaaliin saakka punnertanutta Sebastian Kordaa vastaan. Viime kauden jälkeen sijalla 66 maailmanlistalla majaileva skotlantilainen ei ole pelannut kovin paljoa – joulukuussa pari näytösmatsia ja Korda-vääntö.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Italialainen putosi viime kaudella maailmanlistalla ja sijoitus on tällä hetkellä 14. Valmistavissa kamppailuissa on kuitenkin nähty lupaavia merkkejä ja niitä todella vahva kämmenlyöjä ja hurjasti työtä rystypuolensa kanssa tehnyt Berrettini on vääntänyt tämän vuoden puolella mukavat neljä.

#AusOpen

@AustralianOpen
Well, so far Day One has been an absolute VIBE. Matchy outfits, and all. #MatchyMatchy 👯‍♀️

#AO2023#AusOpen

Sekä Casper Ruud että Hubert Hurkacz joutuivat pettymään United Cupissa italialaista vastaan, mutta Stéfanos Tsitsipás onnistui kuin onnistuikin kääntämään tasaisen kamppailun itselleen. Huippuvireinen Taylor Fritz kaatoi italialaisen samassa kilpailussa kahdessa erässä, mutta Berrettiniltä myös tuo ottelu oli erinomainen. Erityisesti syöttöpelaaminen on ollut todella vahvaa ja aiemmin suurta päänvaivaa tuottaneiden helppojen rystyvirheiden määrä on ainakin orastavasti laskussa.

Kaksikko kohtasi viimeksi US Openissa, jolloin Murraylla piti olla oma etsikkoaikansa ja todellinen mahdollisuus kaataa kovaa mättävä italialainen – Berrettini voitti 3–1. Tällä hetkellä Berrettini on kuitenkin saanut jatkuvuutta sairastelun ja pienten vammojen jälkeen ja pääsee todella hyvin valmistautuneena otteluun. Valitettavasti aika on jättämässä Murraysta näissä karkeloissa. Lapulle tankataan italialaisen voittoa suoraan kolmessa erässä (Berrettini -2,5).

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Sets spread – Berrettini -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Sets spread – Berrettini -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.