Championship ke 16.03. klo 21:45

Millwall - Huddersfield

Huddersfield jatkaa vahvasti!

Millwall tuntuu olevan sangen tukevasti Championshipin keskivaiheilla, mutta ei play off-kahinoihin nouseminen ihan hirveää voittoputkea vaatisi – sen verran tiukkaa ylemmässä keskikastissa on. Huddersfield menetti kahden maalin johtonsa WBA:ta vastaan, ja säikäytti myös Uhmapelaajia, mutta tipsi kuitenkin piti loppuun asti. Hudds on joka tapauksessa pelaamassa hyvää kautta, ja on tiukasti kiinni play off -paikassa.

Millwallilla on asiallinen putki meneillään – takana on seitsemän tappiotonta ottelua, joista viisi oli voitollisia ja kaksi viimeistä päättyi maalittomiin tasapeleihin – tasuripeleissä vastus oli verrattain kovaa luokkaa. Millwallilla on loukkaantuneena puolenkymmentä peluria, mutta viime aikoina tilanne on pysynyt melko stabiilina, eikä Gary Rowettin tarvitse tehdä oleellisia muutoksia Boro-ottelusta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Huddersfieldin viime liigapelitappiosta on jo todella pitkä aika. West Bromwichiakin vastaan näytti siltä, että voitto tulee, mutta kaksi nopeaa takaiskumaalia lopussa vei kaksi pistettä. Tämä antoi osumaa suorille nousuhaaveille. Carlos Corberan saa tähän otteluun pelaajia sairastuvalta, joten vaihtoehtoja avauskokoonpanoon löytyy WBA-ottelua enemmän.

 

Kyseessä on kahden hyvävireisen joukkueen välinen taistelu, eikä kumpaakaan voi nimetä mitenkään selkeäksi suosikiksi. Huddersfield on markkinoilla altavastaaja, eikä tämä nyt käy pirtaan. Tarjouksessa on sen verran ilmaa, että päästään laittamaan betsiä vieraille – otetaan tasapelivarmistus, sillä sen tämä veto kyllä vaatii.

10 euroa pelirahaa