Konferenssiliiga to 28.07. klo 19:00

FC Milsami - KuPS

KuPS on elämänsä retkellä Moldovassa – kaksinumeroinen määrä lentoja ja yli 15 tuntia bussissa

Milsami oli kuopiolaisille pirullinen vierailija viime viikolla, kun joukkue haki mainion 2–2-tasapelin KuPSin vieraana. Todella tehokkaasti viimeistellyt moldovalaismiehistö pääsee nyt kotiyleisönsä eteen, eikä ottelua voi pitää vieraiden kannalta varmana nakkina. Viime viikolla keltamustat pitivät palloa käytännössä koko ajan, mutta vastustajan terävissä tilanteenvaihdoissa oli isoja ongelmia. Nähtäväksi jää, kuinka otteluparin luonne muuttuu toiseen matsiin jatkopaikan ratketessa torstaina.

KuPS pelasi vielä sunnuntaina kotikamppailun HIFK:ta vastaan mölymäessä ja syvensi helsinkiläisten tuskaa 5–1-murskavoitollaan. Simo Valakari on parissa edellisessä kamppailussa tarjonnut kauden avausminuutit Filip Valencicille, joka saapui kuopiolaisten riveihin kesken kauden Dinamo Minskistä. Jonkin verran HIFK-matsissa nähtiin myös lepuutuksia, kun esimerkiksi yhdeksän Veikkausliiga-maalia viimeistellyt Tim Väyrynen pelasi ainoastaan parikymmentä minuuttia. Sebastian Dahlström aloitti niin ikään matsin vaihdossa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Sunnuntain jälkeen KuPSilla on ollut melkoinen retki seuraavaan otteluun. Mediasta on saatu lukea Valakarin joukkueen matkasta Modovaan, joka on ollut melkoinen. Maanantaina ryhmä käynnisteli reissun ajamalla Kuopiosta Helsinkiin bussilla. Tämän jälkeen katras lensi viiteen osaan jaettuna eri reittejä pitkin jatkolentojen kautta Bukarestiin, mitä seurasi joukkojen keräily ja 11 tuntia kestänyt linja-autoajelu pelipaikalle. Yhteensä suomalaismiehistö on siis istunut bussissa yli 15 tuntia ja lennellyt kaksinumeroisen määrän eri lentoja. Voiko Veikkausliiga-ykkönen mitenkään olla parhaassa iskussa tällaisen reppureissaamisen jälkeen?

Milsami on materiaaliltaan KuPSia hivenen heikompi, mutta kuten viime viikolla nähtiin, taitavia yksilöitä joukkueessa riittää. Esimerkiksi joukkueensa avausmaalin Kuopiossa viimeistellyt Moldovan maajoukkuepelaaja Dan Spataru oli todella vahva ja pelasi lähes täydet minuutit. Isäntä on saanut harjoitella päästyään viime viikon reissultaan kotiin ja se tulee varmasti kovaa kamppailuun. Joukkueella on erinomainen mahdollisuus pelata itsensä jatkoon ja kotietu näyttelee tässä isoa roolia – KuPS ei saa mitään ilmaiseksi.

Viime viikolla ottelun luonne oli sellainen, että KuPS piti palloa, mutta ei saanut maalintekopaikkojaan maksimoitua. Vierailija sen teki ja tuloksena oli vahva vierastasuri. Betsimielessä suomalaisten lyöminen haiskahtaa pahasti miinakentältä, eikä siihen lähdetä. Isäntä pystyi viime viikolla murtamaan kuopiolaisten puolustuksen jopa kahdesti, eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö se voisi onnistua samassa tempussa kotikentällään. KuPSin joukkueessa on laatua, mutta reissu painaa varmasti jaloissa.

Avaa tästä pelitili Sportazalle ja ota tervetulotarjous, joka on kaikille uusille asiakkaille! Iske lapulle, että Milsami etenee jatkoon ja juokse nauraen pankkiin. Melko tuore lisäys bookkerivalikoimiin tarjoaa kilpailukykyisten kerrointen lisäksi loistavan kohdevalikoiman ja toimivan betsialustan, jonka kautta kohteiden tutkiminen ja vedonlyönti on vaivatonta.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

Kertoimet ottelulleFC Milsami - Kuopion Palloseura28.07.2022

10 euroa pelirahaa